Ifarrg 16.11.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Z tymi warstwami to bym uważał, bo myślę że najlepiej w jednej warstwie styropian, bądź inny materiał izolacyjny układać. Mogą tworzyć się małe przerwy w poszczególnych warstwach jeśli chudziak niezbyt równy i sprężynować tą wylewkę. Pozdrawiam Cezary W jednej warstwie zrobi się jedna przerwa, a płyta się nie ugnie. NA początku nie, potem może być tak samo. Ja nie widzę róznicy, ale mnie osobiście radzono odwrotnie, czyli więcej warstw a cienszych, zeby styro się ułożył poprzez dociśnięcie wylewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 17.11.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 W jednej warstwie zrobi się jedna przerwa, a płyta się nie ugnie. NA początku nie, potem może być tak samo. Ja nie widzę róznicy, ale mnie osobiście radzono odwrotnie, czyli więcej warstw a cienszych, zeby styro się ułożył poprzez dociśnięcie wylewką... Najlepiej chyba zrobić tak jak jest w projekcie budowlanym. W moim jest zaprojektowana jedna warstwa. Mój budowlaniec postawił naście przechowalni owoców przystosowanych do kontrolowanej atmosfery. Opowiadał że kładli jedną warstwę, a tam ocieplona i izolowana posadzka musi przenieść obciążenie wózka widłowego. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 17.11.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Jeśli będzie wszystko dokładnie wykonane (np.tymi ręcami), to 1 warstwa może wystarczyć. Lepiej jednak i bezpieczniej ułożyć co najmniej 2 warstwy styro. U siebie mam dla spokojności izolację ułożoną w 3 warstwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek2411 22.11.2015 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Tak jakoś wyszło miałem fajną promocje tyle tylko że musiałem akuratnio kupić trochę więcej niż potrzebowałem ale i tak taniej mnie wyszło za całość tz odpowiedź do lfarrg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts