wojtas810 31.10.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam zakupiłem kominek maja z gilotyną narożny goscie zrobili mi pod kominkiem dolot powietrza ale w postaci dziury w scianie i teraz wieje mi po nogach co zrobić da się t jeszcze jakoś podłaczyć ?czy musze uzyć jakiejś rury z zamykaniem otwieraniem powietrza bo jak wsadziłem głowę to z tyłu zabudowanego kominka widac jakiś taki wystajacy prostokąt i nie wiem czy do niego trzeba podłaczyć czy jak Bardzo prosze was o wasza opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.11.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Witam. Nie zapraszaj więcej takich gości do domu ... nawet jeżeli to rodzina ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas810 01.11.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Witam. Nie zapraszaj więcej takich gości do domu ... nawet jeżeli to rodzina ... Pozdrawiam. no wiem ale juz po frytkach jakas rada co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.11.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Pokaż fotkę tego prostokąta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salon Kratki.pl 02.11.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Dzień dobry Państwu.Z Foresta to jest żartowniś ...Wojtas ... jeżeli wkład jest wyposażony w dolot powieterza (taki prostokątny 'ryjek" sterczący z tylnej ściany popielnika) o którym piszesz, to możesz dokupić pojedyncze akcesoria i skompletować sobie czerpnię, albo nabyć już kompletny zestaw przeznaczony do tego, ze szczelną przepustnicą do regulacji i zamykania dolotu z zewnątrz, np. tu: http://allegro.pl/zestaw-przylaczy-do-dolotu-powietrza-100-mm-i5736834981.htmlPozdrawiamy i zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.11.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ja bym po allegro nie kupował... Weź od Foresta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas810 02.11.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Nie mam zdjęcia ale krótki filmik na którym to widać Proszę sprawdzcie to I dzieki za podpowiedzi i link do zestawu https://www.youtube.com/watch?v=RqxnJfpUfXg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imreE 02.11.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witam. Nie zapraszaj więcej takich gości do domu ... nawet jeżeli to rodzina ... Pozdrawiam. Hahaha celna i trafna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts