ad_87 01.11.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Witam, Jakiego rodzaju silikonu użyć do uszczelnienia szczeliny zaznaczonej na zdjęciu ? Parapet zewnętrzny jest granitowy. Czy wystarczy silikon budowlany neutralny (tytan) czy lepsze są inne typy silikonu badź w ogóle środki ? Dziękuje, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.11.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 zamiast silikonu zastosuj uszczelniacz budowlany badz dekarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad_87 11.11.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedź. Pytanie jeszcze odnośnie prowadnic od rolet zewnętrznych. Czy tą szczelinę również się uszczelnia tak jak zaznaczono na zdjęciu czy zostawia bez uszczelnienia tak by woda mogła swobodnie wypływać z tamtąd ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 11.11.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ja prowadnic nie uszczelniałem. Tam wody za dużo nie będzie - myślę że można też uszczelnić jeśli chcesz żeby było ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.11.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedź. Pytanie jeszcze odnośnie prowadnic od rolet zewnętrznych. Czy tą szczelinę również się uszczelnia tak jak zaznaczono na zdjęciu czy zostawia bez uszczelnienia tak by woda mogła swobodnie wypływać z tamtąd ? [ATTACH=CONFIG]337212[/ATTACH] Dzięki za pomoczostawia się choć trzeba przyznać ze tak ładniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts