Łukasz_Ka 07.03.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ja poganiam, ale delikatnie, bo dobra współpraca może jeszcze być potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.03.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Budując ciągle się na coś czeka" Papiery dłużą się strasznie. Kredyt jeśli jest Ekipy Pogodę Przyłącza. Wyceny Poprawki Reklamacje. Ja teraz czekam na kasę na koniec wykończenia. Papiery do zakończenia. Proszę o uzupełnienie,ale każdy inwestor musi przez to przejść oby tych punktów do czekania było jak najmniej,ale przynajmniej 3 to na bank się znajdą. Czekam z utęsknieniem na wolny czas od budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katy_PL 07.03.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 No niestety... Trzeba czekac na wszystko... Bejaro - niezle podsumowanie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_Ka 08.03.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Tak, opóźnień może być/będzie na pewno dużo, ale pomimo takiej świadomości i tak denerwują jak już się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes789 08.03.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Czy orientujecie się coś w temacie podwyższenia cen materiałów budowlanych w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.03.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 A z jakiej okazji miałyby wzrosnąć? Rozpoczęcia sezonu budowlanego? Styro pewnie zdrożeje. Normalne jest, że w ciągu roku są wahania cen, ale i tak co skład to inna cena, trzeba szukać najtańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsu 08.03.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 To ja też się przywitam. Mam już działkę, na południe od Wrocławia, projekt Dom w Losanach po niewielkich przeróbkach.. i mam nadzieję, że jeszcze w marcu uda mi się wystartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 08.03.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Witam wszyskich:D Działka jest, czekamy na projekt (ma być jutro) i na mapkę od geodety. Oczywiście chcielibyśmy wystartować jak najszybciej, ale pewnie papierologia nas spowolni. Nasz projekt http://archetyp.pl/projekt_endo_2/ W sumie zmian praktycznie nie planujemy (jedynie na papierze, bo MPZP wymaga poddasza a my chcemy parterówkę), ale chętnie posłucham uwag dot. projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 08.03.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 jest nas coraz więcej! witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Sezon budowlany się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 09.03.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dziś miałem startować z murowaniem ścian fundamentowych, niestety znowu spadł śnieg i dalej pada. Składam petycję o natychmiastowe nadejście suchej wiosny. Kto za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Ja!! Bujam się z pogodą i nie wiem kiedy mam kopać i zalewać ławy U mnie dziś na szczęście bez śniegu, za to padał gdy tyczyliśmy fundamenty. "Wesoło" było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 09.03.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 U mnie piękne słońce. Aż roletę musiałem zaciągnąć, bo mi karczycho się zagotowało. Jeszcze chwila i trzeba będzie klimatyzator odpalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.03.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 U mnie słonko! Tylko co z tego, jak PnB jeszcze niet ;P (ma być w następnym tygodniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 09.03.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Często tak bywa, że najlepsza pogoda do budowania jest w okresie biurokratycznym. Jednaj jeżeli chodzi o wystartowanie budowy to zawsze znajdzie się coś co opóźni. Pogoda, ekipa lub bank. Brrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 A Wy co? Na wspólnych wczasach w Hiszpanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 09.03.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Chyba nie. Już przywiało chmury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 09.03.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 dokładnie tak jest... jak jesień była super, to u nas ekipa się się wysypała, teraz ekipa jest ale pogoda taka sobie, chociaż pracują Juz ich nawet raz śnieżyca złapała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekNS 09.03.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Na południu pogoda idealna na budowanie.U mnie przerwa w pracach...ludzie oszaleli na punkcie ytonga energo i jest dostępny tylko na zmówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Też się na niego zdecydowałeś? Robisz ocieplenie czy rezygnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts