Bejaro 12.02.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jeżeli tak to niestety wychodzi na to że to taki zabieg producenta,ponieważ używam wyłącznie dedykowanych środków,tej samej marki co ekspres.Warunkiem gwarancji jest systematyczne przeprowadzanie tego zabiegu,po 2 latach mogłabym przestać ciekawe czy to pomoże choć wątpię bo ta chemia już zadziałała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciupaq 12.02.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Zmieniając temat, u nas coś ruszyło. Dostaliśmy pozwolenie na rozbiórkę (mamy stary budynek na działce) i złożyliśmy papiery do PnB. Teraz zostało tylko czekać i działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.02.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 My tez właśnie wczoraj złozyliśmy wszystkie dokumenty i wniosek o PnB. Nasz fachowiec już się nie może doczekać mozliwości wejścia na działkę Drzewa też wycięte - można działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 13.02.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 ciupaq gaja2 to ja trzymam kciuki by wszystko poszło jak po maśle z PnB u nas narazie inne priorytety, bo mam dwutygodniowego głodomora w domu ale rodzice pomagają w znalezieniu ekipy i może może... się w końcu udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.02.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Liliputku - gratuluję! Najważniejszą inwestycję na przyszłość juz macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 13.02.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Liliputku - gratuluję! Najważniejszą inwestycję na przyszłość juz macie! dziekuję bardzo mam nadzieję, że ta inwestycja doceni w przyszłości matkę, która wstaje co 3h by nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.02.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 dziekuję bardzo mam nadzieję, że ta inwestycja doceni w przyszłości matkę, która wstaje co 3h by nakarmić Mogę Ci powiedzieć z perspektywy matki dorosłych dzieci - jeśli doceni, to w każdym razie nie za to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.02.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zmieniając temat, u nas coś ruszyło. Dostaliśmy pozwolenie na rozbiórkę (mamy stary budynek na działce) i złożyliśmy papiery do PnB. Teraz zostało tylko czekać i działamy Kurczę, u Pusi była podoba sytuacja, że najpierw rozbiórka i potem budowa i był u niej problem - okazało się, że nie można wydać dwóch pozwoleń dla tego samego miejsca. Z tego samego powodu u mnie też rozbiórka i budowa będą na jednym pozwoleniu. Zorientuj się, czy u Ciebie nie trzeba tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.02.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 u nas narazie inne priorytety, bo mam dwutygodniowego głodomora w domu ale rodzice pomagają w znalezieniu ekipy i może może... się w końcu udało Gratulacje! No, to jak do tej pory miałaś problemy z wielozadaniowością, to teraz nauczysz się jej z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm4 14.02.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dzień dobryRozpoczynam budowę w czerwcu, Lokalizacja Rębiska k/Kielna pomorskie.powierzchnia 350 (z piwnicą) plus garaże, ogrzewanie PC gruntowa plus podłogówka po całości oprócz garażu, WM. Aktualnie poszukuje osoby która policzy mi dokładnie zapotrzebowanie materiałowe - jeżeli ktoś ma namiary na taką osobę w pomorskim to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciupaq 14.02.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Kurczę, u Pusi była podoba sytuacja, że najpierw rozbiórka i potem budowa i był u niej problem - okazało się, że nie można wydać dwóch pozwoleń dla tego samego miejsca. Z tego samego powodu u mnie też rozbiórka i budowa będą na jednym pozwoleniu. Zorientuj się, czy u Ciebie nie trzeba tak samo. Wiem, czytałem jej dziennik. Spoko rozmawiałem w starostwie i nie będzie żadnego problemu, wogóle Pani zrobiła wielkie oczy jak jej to powiedziałem. Tak czy inaczej dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 14.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 ciupaq gminy na północ od Krakowa mają super urzędy ale swoją drogą, dziwne jak różna jest interpretacja tych samych przepisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyfire 14.02.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witajcie W tym roku i my ruszamy z budową. W piątek zostało złożone Pnb i mam cichą nadzieję, że za jakieś 2 miesiące będziemy mogli wystartować. Budujemy projekt indywidualny na południe od Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 16.02.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 cześć!! ja z dobrymi nowinami od poniedziałku zaczynamy kopać pod fundamenty ekipa, geodeta, koparka dograni i już nic nie powinno stać na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 16.02.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) Milutko. Ja dzisiaj mam dostać projekt w końcu. Jeee! Czy ktoś miał do czynienia ze stropami Granord? Dali mi wycenę na strop o blisko 10 tys. zł mniej niż inni na terivę, ale szwagier na własne oczy widział pofalowane stropy ("strunowe") i się boi czy to nie jeden z takich kwiatków. Aha, sam sobie pośrednio odpowiem wątkiem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223735-Strop-Granord-Kto%C5%9B-mia%C5%82-ju%C5%BC-styczno%C5%9B%C4%87 Edytowane 16 Lutego 2016 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 16.02.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Liliputku super wieści! Oby deszcz i zima trzymały się z daleka zakładali nam dzisiaj ZZP i podczas przekopywania się do słupa trafili na wartki strumyk pod warstwą gliny - ah, mamy idealny teren pod piwnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 16.02.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Liliputku, gratulacje!!! Obym niedługo mogła się podzielic podobną wiadomością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.02.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 cześć!! ja z dobrymi nowinami od poniedziałku zaczynamy kopać pod fundamenty ekipa, geodeta, koparka dograni i już nic nie powinno stać na przeszkodzie Świetnie! Gratulacje! Życzmy sobie zatem dobrej pogody do budowania Liliputku super wieści! Oby deszcz i zima trzymały się z daleka zakładali nam dzisiaj ZZP i podczas przekopywania się do słupa trafili na wartki strumyk pod warstwą gliny - ah, mamy idealny teren pod piwnicę Oj I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 17.02.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 orientujecie się może ile kosztuje m2 ściany z silki gr. 24cm? ja nie wiem, czy jestem głupia czy co, ale z netu wychodzi mi ok. 75zł, a tak przeglądam wycenę od innej ekipy i oni podali kwotę 118 zł... co prawda my im mówilismy, że chcemy silikaty, a oni wycenili silkę... ech Dziękuję za gratulacje, ale dopóki nie zobaczę ekipy na działce to trudno uwierzyć Niechaj to piwnica będzie musiała być bardzo szczelna... zawsze coś :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.02.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ja mam tylko wyceny na silkę 12 cm, może ktoś się odezwie.Wyceniałaś w Budmecie? Mają chyba ze 3 oddziały w Krakowie - na Tynieckiej, Lipińskiego i jeszcze gdzieś. Od nich miałam jak na razie najlepszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts