margueri3 02.11.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witam, za kilka miesięcy w moim życiu pojawi się nowy członek rodziny - moja córeczka, niestety związku z tym moje mieszkanie nie powiększy się :D:D muszę zrobić pokój malutkiej w moi pokoju...wrzucam rysunek jak mniej więcej w tej chwili wygląda pokój, problem w tym, że nie mogę wyrzucić mebli, które zaznaczyłam na rys. a do pokoju muszę wstawić łóżeczko dla małej i szafę (szafa jest szer. 150-160 cm)...Meblościanka to wiszące szafki górne, jedna część stoi, szafa ok 80 cm...zaznaczone łóżko mogę zmienić na łóżko składane, coś jak fotel rozkładany...Pomóżcie mi poprzestawiać meble tak, aby weszło łóżeczko malutkiej i szafa na rzeczy...Z góry dziękuje za pomoc Fajnie byłoby gdyby łóżeczko malutkiej można byłoby postawić w miejscu gdzie teraz stoi łóżko, ale to nie jest wymógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts