Emkusia 15.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam, u mnie problem podobny. Termin umowy upłynął 31 sierpnia 2006, wynokawca do tej pory nic sobie z tego nie robi. Przysyła jednego pracownika na tydzień, są też tygodnie, że w ogóle nikt się nie pojawia. niestety w umowie nie mamy nic o odsetkach karnych. Zastanawiam się, czy mimo tego mogę je jakoś od niego prawnie wygzekwować? Proszę o radę, pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witajcie widzę, że kolega wznowił mój staaaaary wątek, więc wypowiem się jak moja sprawa się zakończyła a raczej nadal jest w toku wykonawca zlekceważył pisma o dokończenie prac z umowy oraz poprawe licznych błędów jakich się dopuścił i spotykamy się od roku w sądzie nie jest łatwo jak widać zmobilizować wykonawcę do zrobienia czegokolwiek mam nadzieję, że sąd to rozstrzygnie najważniejsze to się nie poddawać i walczyć o swoje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts