Afera86 03.11.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam, w taki sposób zaprojektowałam moją biało czarną górną łazienkę. Podłoga ma być drewnopodobna. Bardzo proszę o pomoc w rozmieszczeniu kafli i dekorów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osmilka 03.11.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 mi troch nie podoba si ten projekt. jak dla mnie calosc wyglda dosyc smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 03.11.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Co mogłabym zmienić w takim razie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 03.11.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Może tak: http://images78.fotosik.pl/41/838bbcc50b6920d0gen.jpg Jak dasz radę otworzyć łap 3D: http://cadviewer.cadprojekt.com.pl/webGL/?rid=16362 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.11.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Ja coś może podpowiem. Układ łazienki prawie taki sam, z tym wyjątkiem, że jest jeszcze bidet, okno i druga umywalka. Jak dla mnie, wanna jest mało wyeksponowana w Twoim projekcie Afera86. U mnie stoi na podwyższeniu. Akurat styl nie musi odpowiadać, ale warto może pobawić się z kaflami. Nie jestem aż tak przekonana do łączenia tej ciemniej kolekcji z płytkami drewnopodobnymi. Nie mam jeszcze zrobionych wszystkich renderów, a szczególnie jak się wchodzi i na wprost jest wanna a nad nią kominek (taki wymysł). Kafle też nie muszą być do samego sufitu. Zależy to od ogólnej koncepcji. [MODEROWANO - LINK NIEREGULAMINOWY] Edytowane 4 Listopada 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 04.11.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dziękuję bardzo za uwagi. Arek570 czy byłaby szansa żebyś zrobił taka łazienkę według mojego projektu z dekorami tak jak ułożyłam. Płytki, które wybrałam to Paradyz Modul Purio, dekor struktura A. Szafka biała z umywalką na środku z blatem drewnianym 120 cm. Przy lustrze wyprowadziłam z sufitu 2 lampy wiszące. Za wanna ma być półka szerokości 20 cm i tam bateria wannowa Omnires Fresh. Ten szklany parawan mi nie potrzebny. Bardzo będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts