marek.bejrut 03.11.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 urządzam sobie pokój i mam w miarę konkretny pomysł na kinkiet dlatego szukam firmy, która będzie w stanie mi ten pomysł zrealizować - moglibyście mi kogoś polecić? najlepiej południe Polski, choć nie gra to aż takiej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_leszno 04.11.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wydawało mi się, że kinkiety przestały już być w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.11.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Robert_leszno, masz rację, wydawało Ci się. Marek.bejrut - z czego ma być ten kinkiet? Drewno, stal - od tego zależy, jaki rzemieślnik to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 05.11.2015 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Marek.bejrut - z czego ma być ten kinkiet? Drewno, stal - od tego zależy, jaki rzemieślnik to zrobi. Zupełnie nie w tę stronę - szkło i kryształ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weare 06.11.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wcale nie uważam, że kinkiety wyszły z mody, nadal we wszystkich sklepach można je znaleźć, głównie dlatego, ze do pewnych rozwiązań sa po prostu najlepsze. Pytanie, czy chcesz bawić się w jakiś designerski kinkiet czy wystarczy Ci jakiś najprostszy byleby tylko było światło? Nie znam tego Gąbki, dlaczego akurat on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 06.11.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Pytanie, czy chcesz bawić się w jakiś designerski kinkiet czy wystarczy Ci jakiś najprostszy byleby tylko było światło? Gdyby zależałoby mi tylko na tym, by było światło to zamiast zakładać tu temat, poszedłbym do Castoramy i kupił pierwszy lepszy kinkiet Chętnie narysowałbym i wrzucił jak to widzę w swojej głowie, ale nie mam teraz zbytnio możliwości. Może jak znajdę wolną chwilę, co może być ciężkie :\ z pewnością mogę Ci polecić Pana Adama Gąbkę – skontaktuj się z nim proszę, bo to prawdziwy ekspert i wspólnie na pewno dojdziecie do porozumienia w kwestii zrobienia kinkietu dla Ciebie Bardzo ładne te jego projekty, tylko też mnie zastanawia dlaczego polecasz akurat jego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klotzeck 09.11.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Kiedyś już miałem okazję z nim współpracować w ramach odświeżania restauracji, ale wiem też, że robi też dla prywatnych klientów i uwierz mi – nikt tak dobrze i jednocześnie tak tanio nie wykona Ci oświetlenia kryształowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts