iwciaki 03.11.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam. Zakupiłam mikrofalowke do zabudowy. Ma ona głębokości 36 cm. W instrukcji jest pokazane jak powinna być zabudowana w słupku (50 cm głębokości ma słupek + 5 cm przerwa na cyrkulację, co daje nam 55 cm). Ja natomiast owa mikrofalowka chce zbudowac w szafce wiszącej. Skoro ma ona głębokości 36 cm a potrzebuje na cyrkulację 5 cm tp czy szafka może mieć 41 cm czy musi mieć 55? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 03.11.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jakbyś pozbył się pleców, dodatkowo zamontował niewielką kratkę od dołu aby usprawnić cyrkulację powinno być ok, ryzyko awarii jest jednak zawsze, nawet jakby była prawidłowo zamontowana, a gwarancji mogą Ci nie uznać za nie stosowanie się od instrukcji. Wg mnie powinieneś jednak poszukać czegoś bardziej przystosowanego, przy głębokich szafkach wiszących będziesz miał problem z ich wygodnym otwieraniem, ze względu na mikrofalę powinny wisieć jak najniżej. Poszukaj czegoś w tym stylu:http://www.oleole.pl/kuchenki-mikrofalowe-do-zabudowy/whirlpool-amw-496-nb.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciaki 03.11.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jakbyś pozbył się pleców, dodatkowo zamontował niewielką kratkę od dołu aby usprawnić cyrkulację powinno być ok, ryzyko awarii jest jednak zawsze, nawet jakby była prawidłowo zamontowana, a gwarancji mogą Ci nie uznać za nie stosowanie się od instrukcji. Wg mnie powinieneś jednak poszukać czegoś bardziej przystosowanego, przy głębokich szafkach wiszących będziesz miał problem z ich wygodnym otwieraniem, ze względu na mikrofalę powinny wisieć jak najniżej. Poszukaj czegoś w tym stylu: http://www.oleole.pl/kuchenki-mikrofalowe-do-zabudowy/whirlpool-amw-496-nb.bhtml Dziękuję za odpowiedź. Mikrofalowke juz kupiłam. Szafki wszystkie będą standardowego wymiaru tylko ta na mikrofale i ta nad nią będą większe, ale wiem ze 41 cm by się mniej rzucalo w oczy niż 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciaki 04.11.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Czy ktoś ma jeszcze jakieś rady bo firma mi nie odpisuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts