omnix20 03.11.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam. Jak w temacie. . Na widocznym zdjęciu widać jaki mam problem z g.....i bocianów. Z drugiej strony jest jeszcze gorzej. W zeszłym roku przykryłem dom blachodachówką. W tym roku wyjechałem na około pol roku i po powrocie zastałem taki widok. Az serce mi stanęło. Lato było bardzo suche i nic tego nie spłukało. Rynny były pełne odchodów. Podobno siedziało na dachu kilka bocianów, które notorycznie obsrywały mi dach. Próbowałem to szorować delikatnie szczotką, myjką ciśnieniową oraz płynem czyszczącym, ale to ostatnie tylko delikatnie w małej ilości ponieważ balem się ewentualnych skutków. Nie mam pojęcia jak to ustroństwo usunąć z dachu. Na przyszły rok założę kolce STOP PTAK i będę miał problem z głowy, ale teraz nie wiem czym to usunąć. Proszę o jakieś konkretne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.11.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Może zima Ci pomoże? Topniejący śnieg może to oczyści? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts