Merseli 04.11.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Cześć, kupiliśmy ostatnio z moją dziewczyną nowe mieszkanie, stan surowy. Teraz zastanawiam się czy korzystać ze studia projektowego czy lepiej starać się samemu coś urządzić? Szczerze jest to nasze pierwsze mieszkanie i zależy mi na tym aby wyglądało na prawdę super. I tu moje pytanie, ile może ewentualnie kosztować taki projekt, czy studio projektowe może też wykonać cały remont czy oni robią tylko wizualizacje i w razie co ile to kosztuje? Jeżeli ktoś korzystał z takich usług to byłbym wdzięczny za pomoc;) Wrzucam też zdjęcia obecnego stanu mieszkania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Icrdible 05.11.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Hmm, samemu to musisz pamiętać że poświęcisz na to mnóstwo czasu, jazdy po marketach, szukanie opinii, sprawdzanie co modne co nie. To zajmuje na prawdę sporo. Co do biura projektowego. Każdy ma inny gust, poszukaj w necie, poprzeglądaj realizacje, jak coś Ci wpadnie w oko to do nich napisz, wycena jest zazwyczaj gratis. Dwoje moich znajomych robili remont, jedni bez projektu inni z projektem. Powiem Ci że jak z nimi rozmawiałem to Ci co mieli biuro to praktycznie przeszli przez remont bezboleśnie, natomiast Ci co robili sami to już pod koniec nie mieli siły żeby coś wybierać, także sam oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merseli 05.11.2015 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedź W takim razie poszukam jakiś realizacji, zobaczymy jak to wygląda;) W zasadzie to budżet nie gra aż tak znaczącej roli, zależy mi przede wszystkim na ciekawym podejściu, musi być oryginalnie, zwłaszcza że to pierwsze mieszkanie, więc chcemy żeby było na prawdę super;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts