Wika23 04.11.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Potrzebuję ubrań firmowych dla pracowników budowlanych. Chodzi konkretnie o oznakowanie ich. Może ktoś mi podpowiedzieć, gdzie to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onil 05.11.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Ale masz już zakupione te ubrania czy jeszcze nie? Ja mogę ci polecić hurtownię ubrań roboczych Można tam kupić bardzo dobrej jakości i za rozsądną cenę ubrania, a do tego można je od razu oznakować. Hurtownia ta ma możliwość wykonania chyba dowolnych nadruków i to za pomocą wielu różnych technik. Jest więc możliwość wybrania optymalnej dla danego rodzaju odzieży. Ja tam zamawiałem i byłem zadowolony, więc naprawdę polecam. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 09.01.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Możesz zamówić naszywki albo takie do przyklejania na gorąco z logiem firmy czy co tam chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts