Magnusone 04.11.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Po ułożeniu płytek moja łazienka ma 169,5 cm długości. Mam zamiar tam zmieścić akrylową wannę 170 cm. 1. Czy uda mi się ją tam wcisnąć i jeżeli tak to czy przy użytkowaniu mogą nastąpić jakieś nieoczekiwane reakcje ? 2. Czy może lepiej zbić płytki z jednej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 04.11.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Można też wannę o te kilka milimetrów podciąć i tak pewnie dasz silikon który zamaskuje to cięcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.11.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Obcięcie rantu wanny nie jest najlepszym pomysłem - utrata sztywności. Jak już musi być te 170 to pewnie trzeba jedną warstwę płytek odbić - tym bardziej że wannę to trzeba jeszcze postawić /przy obrocie ona jakoś tak dłuższa jest tak mnie się przynajmniej wydaje zazwyczaj/, ustawić na nóżkach, wypoziomować, przymocować do ścian - a na to trzeba trochę luzu do tych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts