baba 12.07.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Na szybie widoczne są (gdy patrzę pod kątem) różnobarwne ślady- wygląda to jak ślady ropy na wodzie. Tęczowe przebarwienia. Czy to normalne, czy sprzedano mi towar gorszej jakości?baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 29.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 nie wiem jak to się fachowo nazywa, niektórzy nazywają to zjawisko poprostu tęcza, jest to jak najbardziej naturalne zjawisko, które świadczy o tym że masz prawidłowo zrobione szyby, nie jest to w żadnym wypadku wada szkła i nie jest to towar gorszej jakości, żeby cię bardziej uspokoić to konsultowałem ten problem z ojcem, który przez 7 lat pracował na zakładzie szyb dużego producenta okien i z tym problemem nie raz miał do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 29.07.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dziękuję za odpowiedź, kamień z serca......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts