Chupitos 05.11.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam serdecznie Chciałbym Was zapytać o zdanie który materiał wybrać na ściany? W projekcie mam porotherm 25. Ściany będe ocieplał 20cm styropianem. Bardzo serdecznie dziękuje Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 05.11.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam serdecznie Chciałbym Was zapytać o zdanie który materiał wybrać na ściany? W projekcie mam porotherm 25. Ściany będe ocieplał 20cm styropianem. Bardzo serdecznie dziękuje Pozdrawiam, Radek nie ma to zadnego znaczenia, ja wzialem porotherm bo bardziej mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 05.11.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 BK Ytong 600 24cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts