Brwinów 05.11.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam, Podpowiedzcie proszę ile powinno kosztować położenie instalacji do odkurzacza centralnego, 3 punkty (parter + piętro + szufelka w kuchni) długość całkowita łącznie z pionem ok 12m. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 15.11.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Pewnie tyle, że starczyłoby na zakup osobnego odkurzacza tradycyjnego do każdego z pomieszczeń i jeszcze na skrzynke wody ognistej zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 18.11.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Robocizna? Z 500zł??? Chyba, że dużo kucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkimajek 26.11.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Cena zależy od ilości złączek, kolanek , długości odcinków. Jakby co mogę polecić gościa od którego kupowałem. Doradził i pomógł jak mógł. Ja mam tylko 2 gniazda i materiały wyniosły z dostawą ok. 200 zł. Do tego kupiłem 3 m-ce temu jednostkę za 2500 z gadzetami, LED-ami, zestawem garażowym itp.P.S.Swego czasu była na forum dyskusja na temat odkurzacza centralnego: warto czy nie? Też miałem wątpliwości. Jako użytkownik uważam, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 24.12.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Instalację można zrobić samemu. Jest to dość proste, pamiętać należy tylko o kilku podstawowych zasadach, np. aby trójnik nie zamontować odwrotnie. Koszt materiałów to maksymalnie kilka stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts