karlasta 14.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ja troche do starych smieci powroce - macie sciany filcowane piaskiem kwarcowym? jak sie one spisuja? pamietasz moze ile tego piasku poszlo? staram sie dowiedziec ile potrzeba go na m2 ale ciezko dotrzec do jakich info. bede wdzieczna za jakies wiadomosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta76 06.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aniu, długo strasznie cię nie było.Ja tez już mieszkam w swoim bolero.Jest super.Przeprowadziliśmy sie w sierpniu.Nasz domek jest bez piwnicy ,zrezygnowaliśmy z pokoju na dole kosztem kotłowni ,wydzieliśmy łazienkę.Wejście do kotłowni zrobiliśmy od wiatrołapu. Domek jest prosty i bardzo funkcjonalny.Pozdrawiam.Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aneta, super, że Wam się fajnie mieszka. My zaczynamy urządzac poddasze, bo chłopcy chcą miec oddzielne pokoje. Ja cieszę się, że zrobiliśmy piwnice, bo przy trójce dzieci nie wyobrażam sobie życia bez pralni, spiżarni, mejsca do przechowywania zabawek. W chwili obecnej w małym pokoju na parterze mam sypialnię i łóżeczko Elizy a chłopcy śpią w starej części domu. Nam też jest OK, tyle, że na dwóch kondygnacjach trochę ciasno. Pomieszczenie piwniczne pod salonem adaptujemy teraz na pokoj rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts