Gryfpc 21.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam!!! Pytałaś o cenę cementu?! My za tonę portlanda Górażdże płacimy 340,00 zł brutto!!! Co do witraży to ceny kształtują się w granicach od 300,00 zł/m2 wzwyż (bez górnej granicy) w zależności od szkła i techniki wykonania. Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 O, to u Was cement strasznie drogi . U nas przed podwyżką 308 zł, jednak Górażdże jest zawsze droższy. Dzięki za orientacyjną cenę witraży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 22.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 JAk są drzwi w domu, a zwłaszcza do miejsca, w którym cieplutko, to od razu jakoś tak przytulniej się robi Fajnie, że masz takie miejsce do któego można się "przytulić" (ciepłe serce domku) Podziwiam was Aniu za samodzielność i i lość prac wykonanych własnymi (męża ) rękami. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 O tak, Bagat, dzięki tym drzwiom zrobiło się o wiele bardziej domowo (mała rzecz a cieszy ). W kotłowni zdecydowanie cieplej - kocioł strasznie grzeje, poza kotłownią - o wiele chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ale mi mąż zrobił wczoraj prezent Fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No pewnie , Andrzejko, że fajny. Za to dzisiaj zrobiliśmy sobie prezent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Och to wspólne podejmowanie decyzji... Macie też tak, co? No powiedzcie, że macie Oj macie, macie oczywiście. kafelki do kuchni wybieramy juz 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Wiola, myślę, że z kafelkami będzie jeszcze gorzej. Na szczęście aż takiego wyboru w parkietach nie ma jak w płytkach. Dawno ludzie mieli dobrze, brali co było w sklepie, nie wybrzydzając . Męczy nas strasznie temat wylewek, nie można znaleźć w okolicy nikogo z miksokretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 25.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No wylewki, to jedna z niewielu rzeczy, który nam się naprawdę udały. Szukajcie nawet ieco dalej od miejsca zamieszkania, moze dadzą się skusić. To w końcu tylko jeden dzień roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Wiola, chyba znaleźliśmy gościa do wylewek. Cieszę się jak diabli, a jeszcze bardziej będę się cieszyć, gdy będą już zrobione . Dostaliśmy namiary od Rydza (dzięki!!!). Zaoszczędzimy około dwóch tygodni czasu dzięki wylewkom z agregatu - tyle dni musiałby je robić mój mąż z pomocnikiem. A czasu mamy malutko, bo pod koniec lipca chcemy wyskoczyć nad morze a po wczasach zaczynamy intensywnie pracować. Do tego momentu musimy wykopać szambo, położyć płytki i panele ścienne w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 02.07.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ania, znam imbirowe pola, są piękne (mam je w pokoju), a dulux to faktycznie dobre farby Powodzonka w zamierzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Bagat, fakt, te imbirowe pola bardzo mi się podobają w przeciwieństwie do mojej teściowej, która stwierdziła, że są okropne. Ale ona nie z tej epoki jeszcze więc się nie zna . Najważniejsze, że nam się podobają . Co do realizacji planów, wszystko idzie bardzo powoli, bo dużo rzeczy mąż stara się zrobić sam ze względów oszczędnościowych. Za tę kasę można kupić coś innego. Budujemy trochę wolniej niż inni, ale nie na kredyt. Fajnie jest żyć ze świadomością, że chałupa od początku nasza i nie wisi widmo spłat nad nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 potwierdzam, dulux jest świetny- już kiedyś zresztą pisałam o swoich kolorach duluxa w moim mieszkaniu. Aniu, zdrowiej szybciutko. No i życzę Ci dobrej pogody na wczasach. W sumie to teraz mogłoby trochę popadać, to i wszyscy by odpoczęli od tych upałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tabaluga, męczy mnie to zapalenie oskrzeli potwornie, zastrzyki strasznie bolesne , więc chciałabym szybciutko wyzdrowieć. Na wczasy pojedziemy, ale dopiero gdy zrobimy wylewki i wkopiemy szambo, czyli może za 2-3 tygodnie. W sumie nic nas nie trzyma, pojedziemy, gdy będzie piękna pogoda naszym busem. Bus to super auto na wczasy. Pakujemy co nam przyjdzie na myśl. A że zawsze jedziemy w ciemno (zawsze chcemy trafić w pogodę, więc nigdy nie rezerwujemy) podstawa to namiot. Jeśli nie uda się nic znależź, noc czy dwie spędzamy w nim. Potem zawsze jakieś miejsce się trafi. A jak namiot, musimy zabrać kołdry, krzesła, stolik, grill, garnek do pieczonek i co przyjdzie na myśl, bo przecież wszystko się zmieści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Aniu- zdrowiej szybciutko. Gdzie Ty się tak urządziłaś? A wczasy z takim dużym autkiem to bardzo duża zaleta. My zawsze musimy z wielu rzeczy rezygnować właśnie ze względu na niewielki samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Tabaluga, nie mam pojęcia gdzie się tak załatwiłam. To chyba przez te upały - człowiek się spoci, potem trafi na przeciągi (rzecz normalna na budowie), chlapnie zimne picie i choroba gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 A co do busa - autko przydatne wszędzie - konieczne przy prowadzeniu naszej działalności jako wóz zaopatrzeniowy, zwiózł prawie wszystkie materiały na budowę a w podróży nieoceniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Aniu, więc ZDRÓWKA życzę ! . Kuruj się by na wakacje zdrówko wróciło. Busik super autko na wojaże i nie tylko . UDANYCH wakacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Adriano, dzięki. Nawet nie wyobrażasz sobie jak mi się marzy wygrzewanie się na cieplutkim piasku. Dzieciakom też. Chciałabym choć na chwilę zapomnieć o codzienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Aniu, i tak już niedługo będzie ! . Odpoczniesz, zrelaksujesz się, nabierzesz sił i odstresujesz się . I co bardzo ważne będziecie wszyscy razem !!! Wspólne spędzanie czasu, rodzinne wypady, wycieczki, kąpiele, leżenie na piasku ... . Urlopy są wspaniałe !!! Jeszcze raz życzę EXTRA wakacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts