Gość 08.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Dzięki!!! Taki urlop przydałby się na pewno każdemu budującemu, by móc zregenerować siły, no i dzieciakom, które mają za sobą rok szkolny. Tak więc i ja życzę wszystkim budującym zajefajnych wakacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.07.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jako budowniczy dziękuję. Ale nasze wakacje w tym roku niestety upłyną pod znakiem budowy i ...nauki. Ale obiecaliśmy sobie i dzieciom przede wszystkim, że jak już się wprowadzimy, to na pewno wyjedziemy na jakieś fajne wczasy. Zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 A jak zdrówko?! Już lepiej?! Mam nadzieję, że tak!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Tabaluga, ostatni raz byłam nad morzem trzy lata temu, więc przydałby się taki wypad choćby ze względu na moje zdrowie - dosyć często łapią mnie zapalenia oskrzeli ostatnio. Gryfciu, wracam do zdrówka, zwłaszcza kiedy pomyślę o moich cholerniaście bolesnych zastrzykach. We wtorek będzie ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Miej te zastrzyki w du...pie!!! Najważniejsze, że czujesz się lepiej!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Skoro nie możesz jechać nad morze, to może Ci to pomoże: http://images2.fotosik.pl/78/49b512741c5e2accmed.jpg Zdjęcie nie moje, jakby co (a szkoda, że takich ładnych nie umiem pstrykać). 3m się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Gryf, te zastrzyki to tam dokładnie mam . Się jakoś trzymam, każdego dnia jest lepiej. A nad morze i tak pojadę i to jak najszybciej - muszę odreagować złość na wylewkarza-olewkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Koniecznie Aniu !!! Trzeba się odstresować ! Pogody życzę i dobrego humorku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Adriano - z tą pogodą i humorkiem to nawzajem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No to kiedy ta ekipa wtargnie na Twoje włości, coby je "zalać/wylać"?! Pogoniłaś w końcu kota temu niesfornemu majstrowi od wylewek?! Goń dziada... Wakacji mu się zachciało?! NNie wiedziałem, że tak mocno grzeje... P.S.: Sorki, chyba właśnie mi "przygrzało" i zrobiłem się niegrzeczny... Przepraszam!!! Pozdrówka!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Już mebelki do kuchni???? Super. też chciałabym już wybierać. No i czekamy na te wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 O, dawno mnie tu nie było. To przez tę pogodę, która wygania z domu. Gryf, u nas nie tak łatwo znależź faceta z miksokretem. A znależź w sezonie to cud. No więc czekamy na gościa do końca lipca. Przy okazji my też brykamy na wakacje na kilka dni (właśnie udało mi się znależć noclegi, przyznaję, nie było to takie proste). Tabaluga, meble do kuchni zamówione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 O, dawno mnie tu nie było. To przez tę pogodę, która wygania z domu. Gryf, u nas nie tak łatwo znależź faceta z miksokretem. A znależź w sezonie to cud. No więc czekamy na gościa do końca lipca. Przy okazji my też brykamy na wakacje na kilka dni (właśnie udało mi się znależć noclegi, przyznaję, nie było to takie proste). Tabaluga, meble do kuchni zamówione . Aniu miłego wczasowania Fakt w domu wcale nie chce sie siedzieć chyba ze po to by schowac sie przed słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Aniuta ochota na nicnierobienie chyba wszystkich dopadła. Pogoda ostro daje nam się we znaki, ale dla wylegującyh się na plaży to prawdziwe bogactwo.A na wczasy dawno już sobie zasłużyliście. Jedźcie i wypoczywajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Przyjemnych wakacji! Czekamy na mebelki i wylewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Na wakacje wyjeżdżamy w środę do Pobierowa . Już nie mogę się doczekać . Moi chłopcy też. Tylko jak mój mąż przeżyje takie nicnierobienie ? Już snuje plany co będzie robił po przyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.07.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Jeżeli masz dzieciaki poniżej 10 lat to z czystym sumieniem mogę polecić camping, do którego masz o 4 h bliżej (niż ja). Może się okazać, że z Sosnowieckiego wyjdzie podobnie jak do Pobierowa:http://www.capasquali.it/Polecam na początek września. Przyszłego roku. Można wziąć namiociki z urocampa lub Selectcampa jak się nie ma własnego. Do Wenecji blisko, a za paliwo z winietkąna Austrię zapłacicie może z 1000 PLN tam i z powrotem. Ceny paliwa w Austrii przy autostradzie takie jak u nas na granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kroyena dzięki. Kemping rzeczywiście robi wrażenie. Może w przyszłym roku... Znam tamte strony, kilka lat temu byczyliśmy się w pobliskim Lido di Jesolo. W sumie od nas 1000 km. U nas co prawda wrzesień odpada, ale może czerwiec. Tam woda o tej porze nagrzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek_rania 18.07.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 BArdzo ładny domek, strasznie mi się podobają domy które maja wykusz:) zakochałam się w tym normalnie trzymam kciuki za wykończenie domku i życzę udanego wypoczynku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts