Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

Dzięki!!! Taki urlop przydałby się na pewno każdemu budującemu, by móc zregenerować siły, no i dzieciakom, które mają za sobą rok szkolny. Tak więc i ja życzę wszystkim budującym zajefajnych wakacji :D :D :D .

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tabaluga, ostatni raz byłam nad morzem trzy lata temu, więc przydałby się taki wypad choćby ze względu na moje zdrowie - dosyć często łapią mnie zapalenia oskrzeli ostatnio.

Gryfciu, wracam do zdrówka, zwłaszcza kiedy pomyślę o moich cholerniaście bolesnych zastrzykach. We wtorek będzie ostatni :D :D :D .

No to kiedy ta ekipa wtargnie na Twoje włości, coby je "zalać/wylać"?! ;) :) :D

Pogoniłaś w końcu kota temu niesfornemu majstrowi od wylewek?!

Goń dziada... :oops: Wakacji mu się zachciało?! NNie wiedziałem, że tak mocno grzeje... :lol: 8)

P.S.:

:o :oops: Sorki, chyba właśnie mi "przygrzało" i zrobiłem się niegrzeczny... :lol: Przepraszam!!!

Pozdrówka!!!

:D :D :D

O, dawno mnie tu nie było. To przez tę pogodę, która wygania z domu.

Gryf, u nas nie tak łatwo znależź faceta z miksokretem. A znależź w sezonie to cud. No więc czekamy na gościa do końca lipca. Przy okazji my też brykamy na wakacje na kilka dni (właśnie udało mi się znależć noclegi, przyznaję, nie było to takie proste).

Tabaluga, meble do kuchni zamówione :D :D :D .

O, dawno mnie tu nie było. To przez tę pogodę, która wygania z domu.

Gryf, u nas nie tak łatwo znależź faceta z miksokretem. A znależź w sezonie to cud. No więc czekamy na gościa do końca lipca. Przy okazji my też brykamy na wakacje na kilka dni (właśnie udało mi się znależć noclegi, przyznaję, nie było to takie proste).

Tabaluga, meble do kuchni zamówione :D :D :D .

Aniu miłego wczasowania 8)

Fakt w domu wcale nie chce sie siedzieć chyba ze po to by schowac sie przed słońcem 8)

Na wakacje wyjeżdżamy w środę do Pobierowa :D :D :D . Już nie mogę się doczekać :D . Moi chłopcy też. Tylko jak mój mąż przeżyje takie nicnierobienie :wink: ? Już snuje plany co będzie robił po przyjeździe.

Jeżeli masz dzieciaki poniżej 10 lat to z czystym sumieniem mogę polecić camping, do którego masz o 4 h bliżej (niż ja). Może się okazać, że z Sosnowieckiego wyjdzie podobnie jak do Pobierowa:

http://www.capasquali.it/

Polecam na początek września. Przyszłego roku. Można wziąć namiociki z urocampa lub Selectcampa jak się nie ma własnego. Do Wenecji blisko, a za paliwo z winietkąna Austrię zapłacicie może z 1000 PLN tam i z powrotem. Ceny paliwa w Austrii przy autostradzie takie jak u nas na granicy.

Kroyena dzięki. Kemping rzeczywiście robi wrażenie. Może w przyszłym roku... Znam tamte strony, kilka lat temu byczyliśmy się w pobliskim Lido di Jesolo. W sumie od nas 1000 km. U nas co prawda wrzesień odpada, ale może czerwiec. Tam woda o tej porze nagrzana.