kroyena 24.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czytają, czytają. Jeno czasu nie staje na klikanie. Taki styczeń, ale spadł śniego to się trochi poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 24.01.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czytają, czytają - tylko dawno nic nie pisałaś Aniu. My też z firmą M&S mielismy niezbyt dobre doświadczenia. Bardzo nas zwodzili z wyceną, musieliśmy wręcz za nimi chodzić, dzwonić i interweniować. I to nas wystraszyło, bo jeslipotem ma być podobnie przy montażu, czy odpukać - reklamacji - to dziękuję bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Nie pisałam, bo mi mały załatwił komputer. Później nie mogłam się zalogować ale już wróciłąm pod zmienionym nieco nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zastanawiam się czy ktoś czyta mój dziennik, bo nikt się nie chce wpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aniu ja czytam i cos mi się wydaje, ze inni też czytają tylko nie chcą się wpisywac w komentarzach bo trzeba ich szukać Może byś link do nich umieścila w swoim profilu i wtedy by się wyświetlal przy każdym poście A domek super się prezentuje http://foto.onet.pl/upload/26/70/_487782_n.jpg A więcej zdjęć nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oj, umieściłabym tylko niestety nie mam najmniejszego pojęcia jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aniu jak piszesz odpowiedz naciśnij znaczek w środek wstaw adres zdjęcia. Adres znajdziesz jak klikniesz na zdjęcie w albumie prawym przyciskiem myszy i na wlaściwości najedziesz i tam adres zaznaczysz i skopiujesz i wkleisz wza te Img i potem jeszcze raz i już bedzie Coś rozumiesz Aniu przepraszam wpisalam sie do twego dziennika ale na szczęscie moglam jeszcze wykasowac Uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak tylko mój synek padnie, popróbuję. Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 10.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No.... mały to ten domek nie jest Miło w końcu zobaczyć to o czym pracowicie piszesz Pozdrawiam PS. Dodaj do swojego profilu linka do komentarzy, bo ich znalezienie łatwe nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 10.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 fajny ten Wasz domek. A duży? Bo wygląda imponująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sam parter i pięterko to około 170 m2. Dochodzi jeszcze piwnica i strych, który można kiedyś zaadaptować i stara część domu, w którym obecnie mieszkamy, a na której poddaszu zrobimy sobie dużą sypialnię z łazienką i wyjdzie tego ponad 300 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maleństwo to nie jest, ale obecnie mieszkamy na około 40 m2 bez kuchni i jest koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 NO Aniu chatka rzeczywiście imponujących rozmiarów. Wygląda interesująco. A kiedy planowana wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kurczę, nie szybko. Budowa będzie rozłożona na kilka latek, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola01 10.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aniu bardzo ladnie się Twój domek prezentuje.Chcialabym mieć już swoj na takim etapie co Ty.U mnie narazie zrobiony jest wykop i zalane ławy fundamentowe na które poszło 5 gruch.Jestem ciekawa czy u Ciebie gdy wylewano ławy pod dom odrazu zrobiono też ławę pod słupy bo u mnie nie.Ja i mój mąż niestety wogóle na sprawach budowlanych nie znamy się.więc wczoraj podczas zalewania nie zwróciłam na to uwagi.Dopiero dzisiaj gdy przeglądałam projekt coś mnie tchnęło,że może razem z zalewaniem ław pod dom powinny być zalane ławy pod nasze 3 słupy.Aniu czy już wiesz ile Cię kosztował stan surowy zamknięty,bo ja narazie zrobilam niewiele a pieniążki uciekają mi w szalonym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 U nas słupy były zalewane na równi z ławami. Tyle, że do ław daliśmy folię, pod słupy już nie. Ile kosztowała nas budowa jeszcze nie policzyliśmy, bo po co się dołować. Zbieramy faktury, na liczenie przyjdzie czas później. Wiele kasy zaoszczędziliśmy na robociźnie. Budujcie i pochwalcie się zdjęciami. Ogólnie jesteśmy b. zadowoleni ze zrobienia stropu nad poddaszem, bo wyszedł około 40 m2 strych. Być może kiedyś wyjdą tam dwa duże pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.06.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Dom imponujący.Trzymam kciuki żeby budowa szła jak najprędzej i oczywiście bezproblemowo. Musisz poprawić link do komentarzy, bo nie działa. Wklej: [url+=http://http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=29730/viewtopic.php?t=39563]Komentarze do Bolera[/url] bez tego +, który wstawiłam po url Tak samo zrób z dziennikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Próbowałam i nic. Jakieś ze mnie zupełne beztalencie, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aniu, ale masz ogromny domek, super . Jutro siadam i czytam Twój dziennik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Hejka No i mamy zdjęcia w dzienniku I już przyjemniej się czyta o waszych poczzynaniach budowlanych A co do budowy rozlożonej na lata to chyba często i gęsto tak jest, że kasa niestaty nie pozwala realizować naszych marzeń tak szybko jak chcielibyśmy Pozdrawiam i milych porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts