Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czytają, czytają - tylko dawno nic nie pisałaś Aniu.

My też z firmą M&S mielismy niezbyt dobre doświadczenia. Bardzo nas zwodzili z wyceną,

musieliśmy wręcz za nimi chodzić, dzwonić i interweniować. I to nas wystraszyło, bo jesli

potem ma być podobnie przy montażu, czy odpukać - reklamacji - to dziękuję bardzo.

Pozdrawiam

• 4 months później...

Aniu ja czytam i cos mi się wydaje, ze inni też czytają tylko nie chcą się wpisywac w komentarzach bo trzeba ich szukać :oops: Może byś link do nich umieścila w swoim profilu i wtedy by się wyświetlal przy każdym poście :roll: :roll:

A domek super się prezentuje :p

http://foto.onet.pl/upload/26/70/_487782_n.jpg

A więcej zdjęć nie masz :roll: :roll:

Aniu jak piszesz odpowiedz naciśnij znaczek w środek wstaw adres zdjęcia. Adres znajdziesz jak klikniesz na zdjęcie w albumie prawym przyciskiem myszy i na wlaściwości najedziesz i tam adres zaznaczysz i skopiujesz i wkleisz wza te Img i potem jeszcze raz i już bedzie

Coś rozumiesz :roll:

Aniu przepraszam wpisalam sie do twego dziennika ale na szczęscie moglam jeszcze wykasowac :roll:

Uffff... :-?

Sam parter i pięterko to około 170 m2. Dochodzi jeszcze piwnica i strych, który można kiedyś zaadaptować i stara część domu, w którym obecnie mieszkamy, a na której poddaszu zrobimy sobie dużą sypialnię z łazienką i wyjdzie tego ponad 300 m2.

Aniu bardzo ladnie się Twój domek prezentuje.Chcialabym mieć już swoj na takim etapie co Ty.U mnie narazie zrobiony jest wykop i zalane ławy fundamentowe na które poszło 5 gruch.Jestem ciekawa czy u Ciebie gdy wylewano ławy pod dom odrazu zrobiono też ławę pod słupy bo u mnie nie.Ja i mój mąż niestety wogóle na sprawach budowlanych nie znamy się.więc wczoraj podczas zalewania nie zwróciłam na to uwagi.Dopiero dzisiaj gdy przeglądałam projekt coś mnie tchnęło,że może razem z zalewaniem ław pod dom powinny być zalane ławy pod nasze 3 słupy.Aniu czy już wiesz ile Cię kosztował stan surowy zamknięty,bo ja narazie zrobilam niewiele a pieniążki uciekają mi w szalonym tempie.

U nas słupy były zalewane na równi z ławami. Tyle, że do ław daliśmy folię, pod słupy już nie.

Ile kosztowała nas budowa jeszcze nie policzyliśmy, bo po co się dołować. Zbieramy faktury, na liczenie przyjdzie czas później. Wiele kasy zaoszczędziliśmy na robociźnie. Budujcie i pochwalcie się zdjęciami. Ogólnie jesteśmy b. zadowoleni ze zrobienia stropu nad poddaszem, bo wyszedł około 40 m2 strych. Być może kiedyś wyjdą tam dwa duże pokoje.

Dom imponujący.

Trzymam kciuki żeby budowa szła jak najprędzej i oczywiście bezproblemowo.

Musisz poprawić link do komentarzy, bo nie działa.

Wklej:

[url+=http://http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=29730/viewtopic.php?t=39563]Komentarze do Bolera[/url]

bez tego +, który wstawiłam po url

Tak samo zrób z dziennikiem.