Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

Aniu,

coraz więcej zmian u Ciebie i coraz bliżej końca wykończeniówki. A gdzie zdjęcia kuchni? :roll: . Bardzo jestem ciekawa jak wyszła. Moja jest takich samych gabarytów .

No i gratuluję szamba. To baaardzo ważne "ustrojstwo" :wink: . A macie z czujnkiem, czy bez ?

P.S. A ten "plac zabaw" to poważnie ? 8)

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O tak, spokój przy budowie to rzecz święta i niespotykana :wink: .

Adriano, fotki będą jak tylko pomęczę o ich wklejenie mąża, który niestety strasznie zapracowany ostatnio jest. U nas praca w pełni, trzeba zarobić na wykończeniówkę. Z kuchni jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z podłogówki i płytek na podłodzę - Kastora z Opoczna. Są zupełnie niebrudzące. Raz dziennie umyję je mopem i to wystarczy.

Aniu bradzo mnie ucieszylo to co pisalas o pralni i kuchni, bo tez tak bede miala. Kuchnia 12m2, pralnia i suszarnia i prasowalnia w jednym pomieszczeniu.

A czemu nie ma zdjec nowej kuchni? :cry: Chcialabym zobzcyc..., pewnie nie tylko ja. :D

Przepraszam, Adriano, zagalopowałam się :oops: . Nie, nie zakładaliśmy czujnika. Dekiel mamy od góry, więc zajrzeć można, oczywiście zostawię to mężowi :wink: . W sumie szambo wielkie 22 tys. litrów, więc szybko się nie przepełni a jeśli już, powinniśmy to poczuć :roll: .

Aniu, oooo :o , jakie pojemne Wasze szambo. Z pewnością tak szybko się nie przepełni :wink: .

My nie możemy mieć aż tak dużego bo jego usytuowanie będzie przy samym podjeździe, więc miejsca mamy niewiele. Myślimy o takim na 7m3 i chyba z czujnikiem by nie trzeba było do niego zaglądać :wink: (raczej na mnie by ta czynność wypadła :-? )

Wykańczajcie domeczek, wykańczajcie i kaskę zarabiajcie ! :D

Łałłł !!! Nie wiedziałam 8) .

Prowadzenie własnej firmy wiąże się z ciągłym inwestowaniem. Najpierw trzeba włożyć, żeby później wyjąć - zainwestować, by zarobić. A sezon na takie rzeczy już tuż, tuż. Powodzenia ! :D

P.S. Ależ u Was będzie "gwiazdkowych" ozdóbek., migocących światełek. Cudnie !

Adriano, co roku tak jest, że nie wiem jaką choinkę mam sobie ubrać, jaką ozdobę powiesić. Chociaż czasami mam już dosyć choinek już przed świętami i najchętniej wcale bym nie stroiła. W sumie jakaś kasa z tego jest a przy okazji kontakty z ludźmi z całej Polski i nie tylko.

Aniu, właśnie , kontakty z ludźmi są czymś bardzo potrzebnym, rozwijającym. A to, że nieraz czujesz "przesyt" choinek, to chyba naturalne :wink: 8) .

W tej całej masie i długim okresie przygotowań do "sezonu" też bym chyba nie umiała się zdecydować jaką ozdobę wybrać :roll: .

Od nadmiaru głowa boli :wink:

Pozdrawiam serdecznie ! :D

• 2 weeks później...
Aniu, właśnie , kontakty z ludźmi są czymś bardzo potrzebnym, rozwijającym. A to, że nieraz czujesz "przesyt" choinek, to chyba naturalne :wink: 8) .

W tej całej masie i długim okresie przygotowań do "sezonu" też bym chyba nie umiała się zdecydować jaką ozdobę wybrać :roll: .

Od nadmiaru głowa boli :wink:

Pozdrawiam serdecznie ! :D

Witam

Jak tam prace sie posuwaj do porzud ? czy tez moze juz caly czas poswiecacie pracy ?

Mi jeszcze zostaly 3 tygodnie i do akcji czas poworoci :)

pozdr. zender

• 2 weeks później...
Konrad, teraz to już tylko pracujemy i pracujemy. Czas zarobić na budowę :D . O budowaniu się na chwilę obecną w ogóle zapomnieliśmy, nikt nie ma nawet czasu o niej myśleć :D .

Witam

No umnie tez wyglada na to ze jeszcze w pracy posiedze ale powoli moja druga polowe juz przekonuje do budowy i sie dziewczyna zaczyna wdrazac :) tak ze zawsze jakies sukcesy sa :D

• 2 weeks później...