Adriano Komputero 07.09.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Aniu, coraz więcej zmian u Ciebie i coraz bliżej końca wykończeniówki. A gdzie zdjęcia kuchni? . Bardzo jestem ciekawa jak wyszła. Moja jest takich samych gabarytów . No i gratuluję szamba. To baaardzo ważne "ustrojstwo" . A macie z czujnkiem, czy bez ? P.S. A ten "plac zabaw" to poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.09.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Aniu tylko spokój nas uratuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 O tak, spokój przy budowie to rzecz święta i niespotykana . Adriano, fotki będą jak tylko pomęczę o ich wklejenie mąża, który niestety strasznie zapracowany ostatnio jest. U nas praca w pełni, trzeba zarobić na wykończeniówkę. Z kuchni jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z podłogówki i płytek na podłodzę - Kastora z Opoczna. Są zupełnie niebrudzące. Raz dziennie umyję je mopem i to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Aniu bradzo mnie ucieszylo to co pisalas o pralni i kuchni, bo tez tak bede miala. Kuchnia 12m2, pralnia i suszarnia i prasowalnia w jednym pomieszczeniu. A czemu nie ma zdjec nowej kuchni? Chcialabym zobzcyc..., pewnie nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Aniu, fajnie, że jesteś zadowolona z wyboru płytek. To bardzo cieszy ! I dobrze, że tak łatwo się je sprząta Nie otrzymałam odpowiedzi odnośnie szamba - czy macie czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Przepraszam, Adriano, zagalopowałam się . Nie, nie zakładaliśmy czujnika. Dekiel mamy od góry, więc zajrzeć można, oczywiście zostawię to mężowi . W sumie szambo wielkie 22 tys. litrów, więc szybko się nie przepełni a jeśli już, powinniśmy to poczuć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Aniu, oooo , jakie pojemne Wasze szambo. Z pewnością tak szybko się nie przepełni . My nie możemy mieć aż tak dużego bo jego usytuowanie będzie przy samym podjeździe, więc miejsca mamy niewiele. Myślimy o takim na 7m3 i chyba z czujnikiem by nie trzeba było do niego zaglądać (raczej na mnie by ta czynność wypadła ) Wykańczajcie domeczek, wykańczajcie i kaskę zarabiajcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No obecnie skupiamy się bardziej na zarabianiu niż wykańczaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A więc będzie co wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Adriano, już się wydaje, że się wydaje . Cóż, aby inwestować trzeba wydawać. Szkoda, że nie na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Więc na co ? (czyżbym coś przeoczyła ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Adriano, w chwili obecnej inwestujemy w materiały do prowadzenia działalnośći (robimy sztuczne choinki i wszelkiej maści stroiki) . Sezon przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.09.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Łałłł !!! Nie wiedziałam . Prowadzenie własnej firmy wiąże się z ciągłym inwestowaniem. Najpierw trzeba włożyć, żeby później wyjąć - zainwestować, by zarobić. A sezon na takie rzeczy już tuż, tuż. Powodzenia ! P.S. Ależ u Was będzie "gwiazdkowych" ozdóbek., migocących światełek. Cudnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Adriano, co roku tak jest, że nie wiem jaką choinkę mam sobie ubrać, jaką ozdobę powiesić. Chociaż czasami mam już dosyć choinek już przed świętami i najchętniej wcale bym nie stroiła. W sumie jakaś kasa z tego jest a przy okazji kontakty z ludźmi z całej Polski i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Aniu, właśnie , kontakty z ludźmi są czymś bardzo potrzebnym, rozwijającym. A to, że nieraz czujesz "przesyt" choinek, to chyba naturalne . W tej całej masie i długim okresie przygotowań do "sezonu" też bym chyba nie umiała się zdecydować jaką ozdobę wybrać . Od nadmiaru głowa boli Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 30.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Aniu, właśnie , kontakty z ludźmi są czymś bardzo potrzebnym, rozwijającym. A to, że nieraz czujesz "przesyt" choinek, to chyba naturalne . W tej całej masie i długim okresie przygotowań do "sezonu" też bym chyba nie umiała się zdecydować jaką ozdobę wybrać . Od nadmiaru głowa boli Pozdrawiam serdecznie ! Witam Jak tam prace sie posuwaj do porzud ? czy tez moze juz caly czas poswiecacie pracy ? Mi jeszcze zostaly 3 tygodnie i do akcji czas poworoci pozdr. zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Konrad, teraz to już tylko pracujemy i pracujemy. Czas zarobić na budowę . O budowaniu się na chwilę obecną w ogóle zapomnieliśmy, nikt nie ma nawet czasu o niej myśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 15.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Konrad, teraz to już tylko pracujemy i pracujemy. Czas zarobić na budowę . O budowaniu się na chwilę obecną w ogóle zapomnieliśmy, nikt nie ma nawet czasu o niej myśleć . Witam No umnie tez wyglada na to ze jeszcze w pracy posiedze ale powoli moja druga polowe juz przekonuje do budowy i sie dziewczyna zaczyna wdrazac tak ze zawsze jakies sukcesy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 28.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Gratuluję kolejnego dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts