Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i trzeba było załatwić lokatora do ostatniego pokoju. A jeśli treściowa bądź jakaś ukochana ciocia chciałaby się wprowadzić... :lol: :lol: :lol:

Ja w zapasowym zrobiłam garderobe :roll: :roll:

Choc tez wolałabym dziecię ale mój maż nie bardzo :-? :-? :-? :-?

Jak na razie to jeszcze nad nim pracuję :wink:Mozę zdążymy :wink:

A zegar tyka, cyk, cyk i czy zdążę :roll: :roll: :wink: :wink:

Pozdrówka :p

To WSPANIAŁA NOWINA bocian na wiosnę przyniesie Wam dziecię...!!! No to musisz się oszczędzać, najlepiej zacznij projektować pokoik maleństwa!!!

I ABSOLUTNIE nie wolno Ci si denerwować, nawet tym wrednym panem od drzwi!!!

Pozdrawiam i trzymam kciki (mam nadzieję, że teraz będzie córa :wink: :D :D )[/b]

Andrzejko. no to zrób mężowi niespodziankę :D :wink: .

Gryf, ja się nie denerwuję :evil: :evil: :evil: , jak tylko gościa dopadnę to się na nim wyładuję. A co do płci - wszyscy życzą mi córki, a dla mnie najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. Przyzwyczaiłam się do większości facetów w domu, więc jeden więcej nie zrobi różnicy :D .

A co do płci - wszyscy życzą mi córki, a dla mnie najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. Przyzwyczaiłam się do większości facetów w domu, więc jeden więcej nie zrobi różnicy :D .

Hymmm jak Ja to czytam :oops: ze takie informacjie mi przechodza kolo nosa, no moje gatrulacjie szczerze zazdroszecze :D

pozdrawiam was OBOJE

zender

Mohag, w ciąży zrobiłam się strasznie "temperamentna". Zadzwoniłam wczoraj do gościa od drzwi i tak mu zwymyślałam... Dałam mu termin do 15 listopada, jeśli go nie dotrzyma, może sobie te drzwi wsadzić. Przy okazji zrobię mu reklamę na forum i wsród znajomych. Poszukamy w sklepach czegoś gotowego.

Adriano, na szczęście my nie daliśmy ani grosza zadatku.

Konrad, jeszcze raz dzięki za gratulki i nie zazdrość tylko bierz się do roboty :wink: , wtedy nasze dzieci będą chodzić do jednej klasy.

Mój dziennik spadł na trzecią stronę - tak dawno mnie tu nie było, bo i w sumie prawie nic się nie działo. W wolnych chwilach, których miałam malutko sadziłam nowe roślinki, głównie róże we wszelakich odmianach - krzewiaste, płożące, rabatowe, wielkokwiatowe. Róże są piękne. Dosadziłam też kilka krzewów, iglaków, jako, że byłam częstym bywalcem giełdy kwiatowej w Krakowie.

Czekamy na drzwi zewnętrzne, facet, który nam je robi zaczyna totalnie przeginać. To kolejny tydzień, w którym te drzwi miały być wprawione.

A z rzeczy mniej budowlanych - nasz trzeci pokój dziecięcy na pięterku zostanie późną wiosną zapełniony :D . Mamy już dwóch synów (7 i 4 lata), więc będzie albo trzeci muszkieter albo jakaś odmiana. Każda opcja jest dobra :lol: .

Aniu, dopiero teraz znalazłam tą dobrą nowinkę. Długo Cię tu nie było (zresztą podobnie jak mnie) a tu takie wieści.

GRATULACJE

Życzę zdrówka :p :p :p :p :p i pozdrawiam gorąco.

I nie denerwuj się tak- niech zrobi to za Ciebie mężulek. Tobie teraz nie wolno. Ciesz się z ułożonych płytek.

Tabaluga, ja już nie mam siły się denerwować. Facet od drzwi zadzwonił dzisiaj z informacją, że drzwi nie zrobi, bo rozwiązuje firmę z powodu braku pracowników. Niech no tylko sk... spotkam :evil: :evil: :evil: .

Płytki w wiatrołapie zrobione, tylko co będzie gdy przyjdzie zimą większy mróz a dziura zaizolowana tylko deskami i styropianem? :evil: :evil: :evil: