Adriano Komputero 29.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Aniu, GRATULUJĘ ! To wspaniałe mieć w domu małe dzieci. Dom wtedy "żyje" i jest w nim wesoło ... szkoda, że u nas na dzieci za późno ... ale będą wnuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Adriano, mój dom "żyje" nieustannie już od ponad siedmiu lat . Czasem od tego wszystkiego głowa boli. Ale cieszę się bardzo, moi chłopcy także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.10.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A więc wszyscy czekają na trzeciego muszkietera/ muszkieterkę Ja też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 30.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A jednak: "nowy domek, nowy potomek" . Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 01.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aniu, gratulacje! Dużo zdrowia i spokoju! I małej muszkieterki, tak po cichu, choć mali muszkieterowie są równie mile widziani Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 01.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 No, no, Aniu, teraz wiem, nad czym tak "pracowaliście" z mężem. To świetna wiadomość. Przyłączam się do gratulacji! Czytam zawsze Twój dziennik. Pisz czasami, mimo zapracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aniu gratulacje To super wiadomość, dużo zdrówka i oszczędzaj sie kobieto budująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Siłaczka, to było odstresowywanie się po ciężkiej pracy. Och, kobietki, dziękuję za miłe słowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Siłaczka, to było odstresowywanie się po ciężkiej pracy. . Należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 No i trzeba było załatwić lokatora do ostatniego pokoju. A jeśli treściowa bądź jakaś ukochana ciocia chciałaby się wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 No i trzeba było załatwić lokatora do ostatniego pokoju. A jeśli treściowa bądź jakaś ukochana ciocia chciałaby się wprowadzić... Ja w zapasowym zrobiłam garderobe Choc tez wolałabym dziecię ale mój maż nie bardzo Jak na razie to jeszcze nad nim pracuję :wink:Mozę zdążymy A zegar tyka, cyk, cyk i czy zdążę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 To WSPANIAŁA NOWINA bocian na wiosnę przyniesie Wam dziecię...!!! No to musisz się oszczędzać, najlepiej zacznij projektować pokoik maleństwa!!! I ABSOLUTNIE nie wolno Ci si denerwować, nawet tym wrednym panem od drzwi!!! Pozdrawiam i trzymam kciki (mam nadzieję, że teraz będzie córa )[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Andrzejko. no to zrób mężowi niespodziankę . Gryf, ja się nie denerwuję , jak tylko gościa dopadnę to się na nim wyładuję. A co do płci - wszyscy życzą mi córki, a dla mnie najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. Przyzwyczaiłam się do większości facetów w domu, więc jeden więcej nie zrobi różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Anka, nie wkur.... sie hihi bo jak bedzie kobietka to okaze sie ze bedzie cholera z piekla rodem no chyba ze bedzie chlopak, to przyda mu sie to na dalsza droge zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 04.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A co do płci - wszyscy życzą mi córki, a dla mnie najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. Przyzwyczaiłam się do większości facetów w domu, więc jeden więcej nie zrobi różnicy . Hymmm jak Ja to czytam ze takie informacjie mi przechodza kolo nosa, no moje gatrulacjie szczerze zazdroszecze pozdrawiam was OBOJE zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aniu, na pocieszenie powiem Ci, że u mnie drzwi i okien , które zamawiałam i zaliczkowałam w kwietniu , może w ogóle nie być . Ja już się nawku ... łam, a teraz myślę co tu wymyśleć ... Nie denerwuj się !!! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mohag, w ciąży zrobiłam się strasznie "temperamentna". Zadzwoniłam wczoraj do gościa od drzwi i tak mu zwymyślałam... Dałam mu termin do 15 listopada, jeśli go nie dotrzyma, może sobie te drzwi wsadzić. Przy okazji zrobię mu reklamę na forum i wsród znajomych. Poszukamy w sklepach czegoś gotowego. Adriano, na szczęście my nie daliśmy ani grosza zadatku. Konrad, jeszcze raz dzięki za gratulki i nie zazdrość tylko bierz się do roboty , wtedy nasze dzieci będą chodzić do jednej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mój dziennik spadł na trzecią stronę - tak dawno mnie tu nie było, bo i w sumie prawie nic się nie działo. W wolnych chwilach, których miałam malutko sadziłam nowe roślinki, głównie róże we wszelakich odmianach - krzewiaste, płożące, rabatowe, wielkokwiatowe. Róże są piękne. Dosadziłam też kilka krzewów, iglaków, jako, że byłam częstym bywalcem giełdy kwiatowej w Krakowie. Czekamy na drzwi zewnętrzne, facet, który nam je robi zaczyna totalnie przeginać. To kolejny tydzień, w którym te drzwi miały być wprawione. A z rzeczy mniej budowlanych - nasz trzeci pokój dziecięcy na pięterku zostanie późną wiosną zapełniony . Mamy już dwóch synów (7 i 4 lata), więc będzie albo trzeci muszkieter albo jakaś odmiana. Każda opcja jest dobra . Aniu, dopiero teraz znalazłam tą dobrą nowinkę. Długo Cię tu nie było (zresztą podobnie jak mnie) a tu takie wieści. GRATULACJE Życzę zdrówka i pozdrawiam gorąco. I nie denerwuj się tak- niech zrobi to za Ciebie mężulek. Tobie teraz nie wolno. Ciesz się z ułożonych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Tabaluga, ja już nie mam siły się denerwować. Facet od drzwi zadzwonił dzisiaj z informacją, że drzwi nie zrobi, bo rozwiązuje firmę z powodu braku pracowników. Niech no tylko sk... spotkam . Płytki w wiatrołapie zrobione, tylko co będzie gdy przyjdzie zimą większy mróz a dziura zaizolowana tylko deskami i styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Gratulacje Aniu!!! Zazdroszcze Ci tego dzidziusia. Aniu, czy beda zdjecia w dzienniku i czemu jeszcze nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts