Olkalybowa 16.06.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jestem po lekturze Twojego dziennika. Fiu, fiu robi wrażenie. Ile pracy wykonaliście sami, podziwiam. Pozdrawiam. P.S.Jakbym znalazła jakieś worki z pieniędzmi to Ci podeśle klika. Trzeba sobie pomagać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 P.S.Jakbym znalazła jakieś worki z pieniędzmi to Ci podeśle klika. Trzeba sobie pomagać . Nie zapomnij o mnie jak będziesz miala jakieś nadprogramowe woreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj przydało by się trochę kasy. Kurczę, ile się siedzi za napad na bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale co ci wtedy z domku jak nie będziesz mogla w nim mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj fakt. Bez kasy też szybko w nim nie zamieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Niestety nie mam pojęcia jak zrobić komentarze, by były widoczne w dziennku. Podniosę więc odrobinę wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Niestety nie mam pojęcia jak zrobić komentarze, by były widoczne w dziennku. Podniosę więc odrobinę wątek. Aniu nie wem czy zrozumiesz o co mi chodzi ale tak: musisz otworzyć profil swój, potem tu gdzie podpis musisz wstawić adres komentarzy między takimi znaczkami http:// a adres weźmiesz z otwartych komentarzy w drugim oknie przeglądarki internetowej- jest na górze A tak w ogóle to może gdzieś bylo na forum bardziej profesjonalnie o tym, a tak w szczególe to polecam ci podpowiedzi http://www.murator.com.pl/forum/faq.php Dla mnie są bardzo pomocne Pozdrawiam i udanego wstawienia komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Kobitki drogie, dzięki za instrukcję, ale jam osioł do takich rzeczy kompletny. Pozostaje mi tylko ścignąć ślubnego, by mi założył link do komentarzy, bądź podciągać wątek ręcznie. To drugie będzie o wiele prostrze jednak dla Was uciążliwsze za co przepraszam. No to do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Aniu chyba musisz rzeczywiście wątek podciągać ręcznie Przynajmniej do czasu aż nie dostaniesz wsparcia Ale nie przejmuje się ja też tak miałam ze wszystkim, nieskończona ilość prób i niepocenione rady forumowiczów były dla mnie dużym wsparciem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzięki, Andrzejko za słowa otuchy. I za komentarz - przynajmniej wiem, że ktoś ten mój dzienniczek czyta. Pozostaje mi liczyć tylko na Wasze zrozumienie. Pomęczę dziś męża o wklejenie nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No wiesz jak nie czyta Tylko leniuchom nie chce się szukac komantarzy Podciągaj co i raz w górę A zdjęcia to ja baaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ja też lubię oglądać zdjęcia. Właśnie podziwiałam chałupkę Martki i zawrotne tempo jej budowy i jestem pod ogromnym wrażeniem. A czytam dzienniki od dechy do dechy, zwłaszcza odkąd mam stałe łącze. Czekam więc i na Twoje fotki, skoro jutro zaczynacie. Ale fajne uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Udało mi się cudem chyba jakimś wstawić komentarze do dziennika. Co prawda nie w profilu, tylko w dzienniku ale i tak jestem z siebie dumna. W końcu jakieś postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Aniu a można by objaśnienia do zdjęć w dzienniku Domyślam się że to historia powstawania waszego domku ale szczególy jeśli można No i gratuluje postępów komputerowych Link do komentarzy działa Jeszcze trochę i będzie w twoim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witaj Andrzejko, widzę, że jesteś chyba jedyną moją czytelniczką. Objaśnienia już są w dzienniczku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jedyną ale wierną Ale są i inni Dzięki za wyjaśnienia No i czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Odwiedzam Twój dziennik, patrzę prędko szukam tekstu i odetchnełam z ulgą bo myśłałam ,że jakieś tornado Was nawiedziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Z tym tornadem, to faktycznie mogło tak wyglądać, a zwłaszcza, że ostatnio burze u nas przynajmniej raz dziennie. Na szczęście nasza chałupka sobie stoi w całości. I oby tak pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Kolejne fotki w dzienniku. Może jakieś komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Aniu z kasą tak już jest że szybka znika No ale są i efekty więc nie jest tak źle Kuchnie w piwnicy latem są super wynalzkiem Dobrze ci ja piwnic nie mam niestety Zostanie mi chyba tylko pichcenie przy grilu Ale ja i tak nie bardzo przepadam za gotowaniem Preferuję szybkie dania jak jest taka możliwość Aha jakby nie liczyć Jakub jest w wieku mojej córci Pozdrówka no i czkamy na dalszy ciąg historycznych fotek aż do stanu obecnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts