Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety nie mam pojęcia jak zrobić komentarze, by były widoczne w dziennku. Podniosę więc odrobinę wątek.

Aniu nie wem czy zrozumiesz o co mi chodzi ale tak:

musisz otworzyć profil swój, potem tu gdzie podpis musisz wstawić adres komentarzy między takimi znaczkami http:// a adres weźmiesz z otwartych komentarzy w drugim oknie przeglądarki internetowej- jest na górze 8)

A tak w ogóle to może gdzieś bylo na forum bardziej profesjonalnie o tym, :roll: a tak w szczególe to polecam ci podpowiedzi

http://www.murator.com.pl/forum/faq.php Dla mnie są bardzo pomocne :p

Pozdrawiam i udanego wstawienia komentarzy 8)

• 3 weeks później...
Kobitki drogie, dzięki za instrukcję, ale jam osioł do takich rzeczy kompletny. Pozostaje mi tylko ścignąć ślubnego, by mi założył link do komentarzy, bądź podciągać wątek ręcznie. To drugie będzie o wiele prostrze jednak dla Was uciążliwsze za co przepraszam. No to do dzieła.

Dzięki, Andrzejko za słowa otuchy. I za komentarz - przynajmniej wiem, że ktoś ten mój dzienniczek czyta. Pozostaje mi liczyć tylko na Wasze zrozumienie. Pomęczę dziś męża o wklejenie nowych zdjęć.

Ja też lubię oglądać zdjęcia. Właśnie podziwiałam chałupkę Martki i zawrotne tempo jej budowy i jestem pod ogromnym wrażeniem. A czytam dzienniki od dechy do dechy, zwłaszcza odkąd mam stałe łącze. Czekam więc i na Twoje fotki, skoro jutro zaczynacie. Ale fajne uczucie.

Aniu z kasą tak już jest że szybka znika :( No ale są i efekty więc nie jest tak źle :p

Kuchnie w piwnicy latem są super wynalzkiem :p Dobrze ci ja piwnic nie mam niestety :( Zostanie mi chyba tylko pichcenie przy grilu :roll: :roll: :wink: Ale ja i tak nie bardzo przepadam za gotowaniem :oops: Preferuję szybkie dania jak jest taka możliwość :oops: :wink:

Aha jakby nie liczyć Jakub jest w wieku mojej córci :p :wink:

Pozdrówka no i czkamy na dalszy ciąg historycznych fotek aż do stanu obecnego 8)