Gość 08.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Ludziska, dziękuję za życzenia i pamięć. Wy naprawdę potraficie zdołowanemu człekowi humor poprawić. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego, zdrowych i wesołych świąt i chwili zapomnienia od wszystkiego co związane z budową,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Aniu leż lez i się oszczędzaj by twoja dzidzi urodziła sie wterminie Fajnie, że to dzidzia nie Z powodu dziadka wspólczuje ci szczerze życie czasmi takie jest że funduje nam w krotkim okresie same złe doświadczenia ale to po to by potem dawać same dobre a więc przed tobą ten lepszy czas Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie Pozdrówka swiateczne dla waszej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.04.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 życie czasmi takie jest że funduje nam w krotkim okresie same złe doświadczenia ale to po to by potem dawać same dobre a więc przed tobą ten lepszy czas Zgadzam sie i potwierdzam. Zreszta musimy miec sie czym pocieszac - prawda Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze tylko jesteś bardzo zajęta .... Trzymam kciuki za ciebie i dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ale miło, że ktoś zauważył moją nieobecność . W sumie właśnie brak czasu spowodował, że się nie odzywałam na forum. No i zajęta jestem kupowaniem wózków, fotelików, i takich tam różnych drobiazgów dla dzidzi. W sumie to bardzo miłe lecz pochłaniające mnóstwo kasy zajęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Dziś o tobie myślałam patrzę a ty jesteś super, że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 21.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Gratulacje!!! Dużo zdrówka wobec tego dla całej Rodzinki, a w szczególności dla najmłodszej Latorośli No to jest Was coraz więcej, jest dla kogo budować... powodzenia, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Gratulacje. Wracaj do nas jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Oj dawno tu nie zaglądałam ... Aniu wielkie gratulacje!!! Chyba nie masz czasu na forum i dlatego tak zamilkłaś ...szkoda ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witajcie . Rzeczywiście dzidzia, chłopcy i prowadzenie domu pochłania cały mój czas i ciężko znaleźć choćby chwilkę. Wiem, że to tylko przejściowe. Za dwa, trzy lata będzie mi brakować tych chwil bliskości z niemowlaczkiem, więc teraz cieszę się maksymalnie moją córcią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Aniu Przyjmij i ode mnie wielkie gratulacje!!!! Ciesz się córeczką ile się da. A swoją drogą, ale ona będzie miała słodkie życie w takiej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 04.08.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jak chłopcy niezazdrośni to super A co to znaczy "wygonimy diabła"...? Bo jakos mnie zaintrygowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Wygonimy diabła - po prostu nasza dzidzia w niedzielę zostanie prawdziwą chrześcijanką czyli przyjmie chrzest . Aniu, dzięki za gratulacje. Fajnie jest mieć dziecię - kobietkę w domu. Można stroić, przebierać, podziwiać (lata młodości z lalkami mi się przypomniały). Tu różnica płci jest ogromna, bo chłopcy po pięciu minutach od wyjścia na podwórko nadają się do kąpania (zwłaszcza moje młodsze diablę). A Twój Synuś to już kawał chłopa, więc przydałaby mu się może siostrzyczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Aniu - myślimy o tym Nasze diablę dziś zużyło 5 par ciuszków , to chyba ten sam typ, co twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A co tam ciuszki, to tylko świadczy o tym, że dziecię zdrowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Aniu, a braciszek to chyba starszy? Śliczne dzieciaczki, no i mama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Amtla, witaj ! Braciszek młodszy, bo Eliza braciszków ma dwóch - starszego i młodszego a ona najmłodsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ach, to fajnie ma ta Twoja Eliza A tak w dalszej przyszłości to zupełnie super....... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.10.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No to masz super gromadkę Ależ Eliza będzie miała super, aż dwóch starszych braci Brawo dla mamy całej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts