Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

Ludziska, dziękuję za życzenia i pamięć. Wy naprawdę potraficie zdołowanemu człekowi humor poprawić. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego, zdrowych i wesołych świąt i chwili zapomnienia od wszystkiego co związane z budową,.

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu leż lez i się oszczędzaj by twoja dzidzi urodziła sie wterminie :p :p

Fajnie, że to dzidzia nie :wink:

Z powodu dziadka wspólczuje ci szczerze :(

życie czasmi takie jest że funduje nam w krotkim okresie same złe doświadczenia ale to po to by potem dawać same dobre a więc przed tobą ten lepszy czas :p

Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie 8)

Pozdrówka swiateczne dla waszej rodzinki 8)

• 3 weeks później...
Ale miło, że ktoś zauważył moją nieobecność :D . W sumie właśnie brak czasu spowodował, że się nie odzywałam na forum. No i zajęta jestem kupowaniem wózków, fotelików, i takich tam różnych drobiazgów dla dzidzi. W sumie to bardzo miłe lecz pochłaniające mnóstwo kasy zajęcie :D :D :D .

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
Witajcie :D . Rzeczywiście dzidzia, chłopcy i prowadzenie domu pochłania cały mój czas i ciężko znaleźć choćby chwilkę. Wiem, że to tylko przejściowe. Za dwa, trzy lata będzie mi brakować tych chwil bliskości z niemowlaczkiem, więc teraz cieszę się maksymalnie moją córcią :D .

Wygonimy diabła - po prostu nasza dzidzia w niedzielę zostanie prawdziwą chrześcijanką czyli przyjmie chrzest :lol: :lol: :lol: .

Aniu, dzięki za gratulacje. Fajnie jest mieć dziecię - kobietkę w domu. Można stroić, przebierać, podziwiać (lata młodości z lalkami mi się przypomniały). Tu różnica płci jest ogromna, bo chłopcy po pięciu minutach od wyjścia na podwórko nadają się do kąpania (zwłaszcza moje młodsze diablę). A Twój Synuś to już kawał chłopa, więc przydałaby mu się może siostrzyczka :wink: .

• 2 weeks później...
  • 1 month później...