Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

Andrzejko, gotować to ja też nie cierpię, o wiele bardziej lubię myć okna (jeszcze będę żałowała tego co mówię, widać na fotkach ile mam okien). A z tej kuchni jestem bardzo zadowolona. Obecnie wstawiłam tam regał, kilka szafek, lodówkę i zrobiłam sobie spiżarnię.

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko, gotować to ja też nie cierpię, o wiele bardziej lubię myć okna (jeszcze będę żałowała tego co mówię, widać na fotkach ile mam okien). A z tej kuchni jestem bardzo zadowolona. Obecnie wstawiłam tam regał, kilka szafek, lodówkę i zrobiłam sobie spiżarnię.

A ja gotować to nawet nawet, rzecz jasna nie zupę pomidorową tylko coś bardziej wymyślego, jak to facet :)

Za to nie znoszę zmywać okien. Anka...? Bo ja już mam okna... Jakbyś chciała...

Fajnie byłoby się zamienić rolami. Bo ja okna myję raz w miesiącu a obiad gotować trzeba codziennie. No to zazdroszczę Luśce, że ma męża kucharza. Mój potrafi wszystko, byle nie związane z garami.

Dziękuję kobitki za życzenia i te piękne kwiaty. Poprawiłyście mi humor, bo mój ślubny całkiem dziś o mnie zapomniał. Miło, że jednak ktoś pamięta.

Czy to prawda, że Kubusie to straszne łobuzy? Mój jest strasznym rozrabiaką w przeciwieństwie do starszego Piotrusia.

Moi chłopcy też tak mówią do siebie. Czasami nawet gorzej (to czasami to zdarza się kilka razy na dzień). Nie wspomnę już o rękoczynach. Oby im z wiekiem przeszło. Mnie przeszło dopiero w wieku 20 lat gdy zmieniłam stan cywilny. Tłukliśmy się z bratem równo. Ze ślubnym już tych sportów nie uprawiam, ale przynajmniej wiem po kim dzieci to mają.

• 2 weeks później...

Wiesz Aniu, w pierwszej chwili, jak zobaczyłam Ciebie w kożuszku, a Twoich chłopców w ciepłych kurtkach to pomyślałam, O kurcze, jak w tym Mysłowie zimno!!!! U nas tez dość chłodno, ale nie aż tak.... :o

Dopiero po chwili, jak zobaczyłam drzewa bez liści, to przypomniało mi się, że to przecież historyczne zdjęcia!!!!! :lol:

Teraz to pewnie już prace wykończeniowe????? :wink:

Pozdrawiam :D

Oj zimno u nas straszliwie. Co prawda nie aż tak by chodzić w zimowych ubraniach, jednak gdy spoglądam na jesienną aurę za oknem, to sobie myślę, że ta zima tuż, tuż.

Fotki są rzeczywiście z zimy i wiosny, gdy cieśle zaczęli stawiać więźbę. Powoli, przy dużej cierpliwości męża do wklejania zdjęć przy pomocy netu radiowego (Agnesk ma podobne problemy) staram się nadrobić zaległości w fotoreportażu.

A u nas prace budowlane zakńczone z braku czasu i kasy na etapie podbetonu w piwnicy. Teraz zajmujemy się pomnażaniem kasy na naszą budowę. I tak aż do Bożego Narodzenia. Potem znowu pół roku przerwy od pracy i zajmowanie się budową domku. Za to teraz w nowym domku mamy niezłe magazyny i dużo miejsca na rzeczy, które nigdzie nie mogły się zmieścić.

Też mu o tym wspominałam, no i w wygódce na podwórzu. Ach, znalazłoby się jeszcze kilka takich miejsc. Nie wiem tylko dlaczego sąsiedzi upodobali sobie przeskakiwanie przez bramę zamiast korzystania z dzwonka. Z przyzwyczajenia?