andrzejka 17.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Fajnie dzieciakom będzie jak ten plac zabaw zrobią tylko kwestia bezpieczenstwa właśnie Jak dzieci zaczną biedgac same przez ulicę w ta i z powrotem to trochę strach Ale może bedzie płot jak się patrzy Pozdrawiam Dzieciaki już pewnie się cieszą co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Fajnie z tym placem zabaw. Tyle, że jak przewidywałam - skończyło się na słomianym zapale panów z gminy. Mieli zacząć go robić we wtorek, a do tej pory się nie pojawili. Może im przeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Fajnie z tym placem zabaw. Tyle, że jak przewidywałam - skończyło się na słomianym zapale panów z gminy. Mieli zacząć go robić we wtorek, a do tej pory się nie pojawili. Może im przeszło? Szkoda by było a może zlecenie prac musi nabrać tzw urzedowej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pewnie tak, chociaż zapewniali, że we wtorek będą działać. I co? I nic. Może na rozpoczęcie roku szkolnego zdążą? A może im całkiem przeszło? Bo po co mają inwestować w dzieci. Za tę kasę lepiej dać sobie premię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img301.imageshack.us/img301/8918/dbsimplesxmaspleasures99mk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.01.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Hej Aniu Dawno cie nie było, wszystkiego naj w Nowym roku A ztym piecem na owies to nie jest dużo zamieszania przy paleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola01 11.01.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witaj Aniu.Ciekawa jestem czy ten Twój elektryk powiedził C i 4000 zl z materiałem czy za samą robotę.U mnie elektryka już zrobiona.Za materiał zapłaciłam 2000zl a za robotę 3000zł.W marcu planujey zacząć tynkowanie,wstawienie okien i hydraulikę,którą nam wyceniono na 32000-34000zl.Ja zamierzam wstawić dwa piece jeden na gaz a . drui na węgiel.Bardzo bym chciała się wprowadzić się w tym roku na Boże Narodzenie ale wszystko będzie zależalo od funduszy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam po długiej przerwie spowodowanej strasznym nawałem pracy i dziękuję za życzenia noworoczne. Ja także życzę Wam oprócz zdrówka spełnienia wszystkich marzeń - tych dotyczących Waszych domków (kasy!!!) i rodzin.Andrzejko, z tym owsem jeszcze się zastanawiamy. Albo owies albo groszek. Innej alternatywy nie ma, a szczerze mówiąc chcielibyśmy i owies i groszek w jednym. Gazu w naszej wiosce nie ma, propan-butan odpada ze względu na koszta. Musi być paliwo stałe.Mariola, za elektrykę facet nam powiedział 4000 zł za materiały i robociznę. My też przymierzamy się do zrobienia instalacji w tym roku. Reszta będzie zależała oczywiście od kasy. Masz jakieś zdjęcia swojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Tak nieśmiało zapytam czy mój dziennik jest aż tak beznadziejny, że nikt go nie komentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Tak nieśmiało zapytam czy mój dziennik jest aż tak beznadziejny, że nikt go nie komentuje? A ja to nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A i coś mi jeszcze się przypomniało Aniu umieść koniecznie link do komentarzy w podpisie bo czasami po prostu nie chce sie ich szukać żeby wpisac swój komentarz Pozdrrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witaj Andrzejko. Jak widzisz jesteś jedyna. Co do tego linka, tyle już razy próbowałam i mi nie wychodziło Muszę w końcu zagonić męża do komputera, może on coś zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Aniu zrob tak Otwórz w jednym okie swoje komentarze w drugim swój profil i w miejscu na podpis wklej link do komentarzy w takich znaczkach http:// Miedzi tymi znaczkami wstaw adres z e strony internetowej ze swoimi komentarzami- kliknij na adres i skopij go miedzy te znaczki url. Powinno się udać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Andrzejko, dzięki Tobie udało mi się po wielu trudach wkleić link do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Andrzejko, dzięki Tobie udało mi się po wielu trudach wkleić link do komentarzy Aniu gratulacje Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jesteś dobrym duszkiem tego forum. Fajnie, że są tu takie pomocne kobitki jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.02.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jesteś dobrym duszkiem tego forum. Fajnie, że są tu takie pomocne kobitki jak Ty. Duszkiem to jest Zeljka Ja to mogę być tylko duchiem Ale miło mi niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 No, Andrzejko, noie bądź taka skromna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.02.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Nie jestem skromna tylko realistka choć czasmi zbyt optymistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts