Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie tak, chociaż zapewniali, że we wtorek będą działać. I co? I nic. Może na rozpoczęcie roku szkolnego zdążą? A może im całkiem przeszło? Bo po co mają inwestować w dzieci. Za tę kasę lepiej dać sobie premię.

• 4 months później...
  • 3 weeks później...
Witaj Aniu.Ciekawa jestem czy ten Twój elektryk powiedził C i 4000 zl z materiałem czy za samą robotę.U mnie elektryka już zrobiona.Za materiał zapłaciłam 2000zl a za robotę 3000zł.W marcu planujey zacząć tynkowanie,wstawienie okien i hydraulikę,którą nam wyceniono na 32000-34000zl.Ja zamierzam wstawić dwa piece jeden na gaz a . drui na węgiel.Bardzo bym chciała się wprowadzić się w tym roku na Boże Narodzenie ale wszystko będzie zależalo od funduszy oczywiście.

Witam po długiej przerwie spowodowanej strasznym nawałem pracy i dziękuję za życzenia noworoczne. Ja także życzę Wam oprócz zdrówka spełnienia wszystkich marzeń - tych dotyczących Waszych domków (kasy!!!) i rodzin.

Andrzejko, z tym owsem jeszcze się zastanawiamy. Albo owies albo groszek. Innej alternatywy nie ma, a szczerze mówiąc chcielibyśmy i owies i groszek w jednym. Gazu w naszej wiosce nie ma, propan-butan odpada ze względu na koszta. Musi być paliwo stałe.

Mariola, za elektrykę facet nam powiedział 4000 zł za materiały i robociznę. My też przymierzamy się do zrobienia instalacji w tym roku. Reszta będzie zależała oczywiście od kasy. Masz jakieś zdjęcia swojego domku?

• 3 weeks później...

Aniu zrob tak 8)

Otwórz w jednym okie swoje komentarze w drugim swój profil i w miejscu na podpis wklej link do komentarzy w takich znaczkach http://

Miedzi tymi znaczkami wstaw adres z e strony internetowej ze swoimi komentarzami- kliknij na adres i skopij go miedzy te znaczki url.

Powinno się udać 8)

Pozdrawiam