tabaluga1 02.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To chyba taki "głupi wiek"- dziewczyny wcześniej dojrzewają, więc już je "dopadło". Chłopcy zaczną nieco później.Ja ostatnio robiłam pokaz mody- dziewczyny przeszły same siebie- wymyśliły kreacje,dodatki fryzury i makijaż. Ubrały się w nie i zrobiły prawdziwe show. Przy tym były również wywiady z "kreatorami mody", mnóstwo zdjęć- super zabawa przy okazji małego powtórzenia działu. Chłopcy ograniczyli sie jedynie do napisania kilku zdań z mnóstwem błędów. Zero wyobraźni.Ale tak to już jest w naszym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nauczyciele też sš fajni - zdziwiłam się, że większoć grona pedagogicznego w szkole, w której uczę to faceci . Szkoda tylko, że w czerwcu wszystko się skończy . Aniu a może znajdzie się coś jeszcze dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 trzeba mieć nadzieję i pytać, szukać.... Weź pod uwagę fakt, że wielu nauczycieli będzie odchodziło w tym roku na emeryturę- jeśli chcą jeszcze skorzystać z tej wcześniejszej. Może akurat znajdzie się wśród nich jakiś polonista? więc- patrz jak wyżej. I najlepiej zacząć się rozglądać już teraz- potem świeżo upieczeni absolwenci wyższych uczelni masowo ruszą na poszukiwanie pracy. życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Zaczynam się rozglądać za pracą, tylko, że u nas to nie takie proste, bo ktoś pod nieobecność męża musi pilnować działalności, sprzedawać towar klientom. A męża od września do Bożego Narodzenia prawie nie ma w domu. Chciałabym pracować w szkole, niestety finansowo jest to zupełnie niekorzystne . Teraz mamy wolne od pracy, więc obecna praca jest dla mnie odskocznią od codzienności, po prostu robię to, bo lubię. Tabaluga, ponoć na wcześniejsze emerytury nauczyciele mają odchodzić dopiero za rok, przynajmniej tak mi mówiono w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zaczynam się rozglądać za pracą, tylko, że u nas to nie takie proste, bo ktoś pod nieobecność męża musi pilnować działalności, sprzedawać towar klientom. A męża od września do Bożego Narodzenia prawie nie ma w domu. Chciałabym pracować w szkole, niestety finansowo jest to zupełnie niekorzystne . Teraz mamy wolne od pracy, więc obecna praca jest dla mnie odskocznią od codzienności, po prostu robię to, bo lubię. Tabaluga, ponoć na wcześniejsze emerytury nauczyciele mają odchodzić dopiero za rok, przynajmniej tak mi mówiono w szkole. To może choć wtegy coś sie znajdzie dla ciebie na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zobaczymy. W chwili obecniej moi wychowankowie mylš już o planowaniu szkolnych wycieczek a nie o uczeniu się. Ale ogólnie jest super, z każdym dniem lepiej. Tylko ten ohydny, obrzydliwy nieg , sypišcy prawie codziennie rano, kiedy jadę do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 To prawda, też mam dosyc tej zimy, nie daje za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ale się porobiło. Zastanawiałam się, gdzie są komentarze do dzienników. I przypadkiem udało mi się je zlokalizować. Tak jest fajnie, bo nie trzeba szukać dzienników pomiędzy komentarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ale się porobiło. Zastanawiałam się, gdzie są komentarze do dzienników. I przypadkiem udało mi się je zlokalizować. Tak jest fajnie, bo nie trzeba szukać dzienników pomiędzy komentarzami. w pełni się z Tobą zgadzam. I jeszcze osobno jest galeria zdjęć forumowiczów- świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Wiosenne porządki moderatorzy na forum zaprowadzają. Tylko gdzie ta wiosna . Już sobie myślę, że w pierwszym dniu wiosny to z uczniami będę lepić raczej bałwana niż topić Marzannę. I choróbsko nas jakieś ptasiogrypopodobne złapało. Chłopcy polegli w łóżkach. Ja muszę się jakoś trzymać, bo trzeba iść do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Aniu dawno u ciebie fotek nie było A przydało by się coś niecoś Zima faktycznie długo się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Aniu, jak tam zdrówko? Dzieci już na chodzie?Pozdrowionka i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ja na chodzie i starszy syn też. A u Kubusia podczas wieczornego przebierania si.ę w piżamę i mycia odkryłam na ciele różowe kropki. Na różyczkę i odrę zaszczepiony, więc sobie myślę, że to pewnie ospa. Jeszcze się nie drapie, ale to kwestia czasu. Jutro czeka nas kolejna podróż do lekarza.Co do zdjęć, to fakt, dawno ich nie było. Andrzejko, wiesz, że ja w tych sprawach zupełne beztalencie jestem a teraz brakuje mi czasu, bo większą część dnia pochłania mi szkoła i sprawdzanie dyktand, klasówek i wypracowań. A mój mąż całe dnie spędza na budowie. W sumie to nie ma co fotografować, bo u nas tylko peszle w ścianach. Kto chciałby oglądać fotki z kablami w ścianach? Co innego płytki czy parkiety. Płytki w tym roku będą tylko w piwnicy: pralni, kuchni i kotłowni. Wtedy przywołam męża do komputera, by wkleił fotki. Jakoś trudno go do tego zmusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ale jak mazranna popłynęła to już wiosna musie byc na bank Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Musi, tylko jej jakoś nie widać. U nas w nocy dziś było -8 stopni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Aniu, to ja już wolę to błoto niż śnieg. Przynajmniej wiadomo, że szybciej będzie sucho, no i zima wreszcie sobie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 W następnym tygodniu ma być ocieplenie . Już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 26.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 No to tynkarze podkręcili wam tempo Z jednej strony stres, ale z drugiej strony inne prace przyspieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Podkręcili i to jeszcze jak . Myśleliśmy, że piasek płukany potrzebny będzie dopiero na środę a oni nas obudzili - musi być jutro na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 To ściskamy mocno kciuki za Twoje tynki. Niech się robią szybko i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts