Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to witam "prawie" krajan.

Z opisu wnioskuję (historia z porwanym dachem i choinki) że rejon budowy

to chyba bliżej Koziegłów niż Myszkowa - ?

Miałem podobne problemy jak wy z kupieniem silikatów - ale sie udało

chociaż silkę sobie odpusciłem na rzecz tańszej konkurencji.

Czym ocieplacie (styropian/wełna) i jakie mury stawiacie 2 czy 3 warstwowe?

pozdrawiam

PS - A choinkę w tym roku muszę kupić nową - więc może się dogadamy :D

Witaj Rydzu! Fakt, mieszkamy bliżek Koziegłow niż Myszkowa, dokładniej w Mysłowie. Po choinkę zapraszam, nie będę Ci proponowała wieńca, bo widzę, młody chłopak jesteś. Co do ocieplenia, to daleka przed nami droga. Myslimy, żeby w tym roku przykryć domek. Nie wiemy czy zdążymy, bo przed nami dwa stropy a sezon choinkowy tuż tuż. Pozdrowionka.

Witam,

A ile meterków ma mieć ten wasz pałac ? Zdjątka też by się przydały :D :D . Powiem Wam szczerze, że gdybym mieszkał na placu budowy to pewnie też bym sam rzeźbił, ale niestety z domu w bloku mam na działkę 12 km, a na dodatek muszę pracować :evil: :evil: :evil: zarobkowo

Pozdrowienia i miłego budowania :D

Inż Mamoń. Nowy domek ma mieć ponad 240 m2 wraz z piwnicą. Wraz ze starym domem, do którego jest połączony będzie miał jakieś 300 m. Kurcze, kto mi to posprząta. Mam przecież dwóch synów. A swoją drogą odnośnie zdjęć, błagam, przyślijcie mi szczegółową instrukcję obsługi jak z cyfrówki przesłać na to forum zdjęcia. Mąż elektronik, ale na komputer nie ma ostatnio czasu.

• 2 weeks później...

Nie mam innego zdania, nie przynudzasz broń Boże :D

Aniu gratuluję sponsorów, oby więcej takich i jeszcze 6 w toto-lotka :D

No i fotki by się przydały... Załóż sobie album na onecie (http://www.foto.onet.pl - tam jest dokładna instrukcja jak to zrobić, musisz mieć ino zeskanowane zdjęcia lub jeszcze lepiej, z aparatu cyfrowego) jak będziesz miała album to wystarczy kliknąć na zdjęcie w albumie prawym klawiszem myszy, wejść we właściwości zdjęcia, z właściwości skopiować adres. Następnie tutaj kliknąć Img (jest u góry postu) wkleić adres zdjęcia i znowu kliknąć Img. I gotowe! A jeszcze prościej - po prostu podać adres albumu na onecie.

Pozdrowienia Agnieszka

Ps. Ja mam córkę, ale narazie ino bawi się w "bagałanienie"... Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie jej przejdzie i się odmieni :D

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

To prawda że chytry dwa razy traci, ale z drugiej strony... i tak planujecie budowe rozłozoną w czasie (o ile dobrze pamietam).

Więc jak tylko sąsiad nic nie spartaczy to może nie będzie tak źle z tą "chytrością" ;)

Uwaga techniczna - dodaj do stopki w podpisie adres to komentarzy bo straciłem kilka minut zanim je znalazłem.

Pozdrawiam

• 3 months później...