kaczinx 06.11.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam, Proszę o poradę, podpowiedz. Chodzi mi o zaaranżowanie sciany kominkowej w salonie ok 5 m2, w prawym dolnym rogu umieszczony został niesymetrycznie kominek wlepiony w kamień rain forest green w kształcie prostokąta ok 1,5m2. Reszte sciany chcialbym czyms uzupelnic, nie za bardzo udaje mi sie dobrac materiał ktory wspolgralby z reszta. Myślałem o jakimś kamieniu elewacyjnym, cegiełkach, tylko mam obawy co do efektu, jednak na tym kamieniu wystepuje duzo zieleni. W salonie ponadto sciany pomalowane sa w kolorze ciemniejszy beż, jedna ściana z tv czekoladowa, płytki w salonie jasny beż z wstawkami dwóch kwadratowych podłóg z róznokolorowego drewna egzotycznego, meble w w kolorze wenge, dodatki w tym lampa czerwone. Chciałbym, zeby bylo to cos wow. Z góry dziekuje za podpowiedzi, Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczinx 07.11.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Pojeździłem i znalazłem dzisiaj coś takiego:http://www.leroymerlin.pl/materialy-wykonczeniowe/elewacje/kamien-elewacyjny-i-dekoracyjny/plytka-gipsowa-vento-dolce-decoreco,p383685,l466.htmlczy te połączenie będzie ok, oczywiście takie jak jest bez dodatkowego malowania.Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts