Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom ryb(y) LMB-27

Recommended Posts

• Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie ma sprawy, ale pamietaj, że Twoja budowa leży idealnie pomiędzy naszymi, więc jeśli zrobimy jakieś spotkanie to ... :wink:

Hmm... Tak nie do końca to jest prawdą. Swoją budowę to mam w Krzesinach (mimo, że Pasco na mapce nadal mnie ma umieszczonego na Starołęce;) , a to w żaden sposób nie chce być idealnie między waszymi.

• 2 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...

Mam zbudowany identyczny domek w którym mieszkam od pół roku

Super,

szkoda tylko, że tak późno tutaj zajrzałeś. Jaki, a gdzie znajduje się ten domek jeśli można spytać? My obecnie zabieramy się za instalacje i od marca/kwietnia wykończeniówka. Masz może jakieś fotki? Szukamy pomysłu jak na maxa wykorzystac kuchnię i łazienkę. A co zorbiliście z poddaszem?

pzdr.

Tak wygląda to w naszym wydaniu:

http://foto.onet.pl/upload/44/78/_540271_n.jpg

A tak przedstawiony jest w projekcie:

http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/b027__fr.jpg[/img

]

Trochę się pomyliłem mam trochę inny projekt, Mój dom ma pow.83m Na strych mam schody składane.Ale wiem że robią schody w salonie.Mieszkamy we dwójkę i ewentualne pokoje do góry są nam niepotrzebne.Ale góra jest wykończona i można normalnie mieszkać.Nie potrafię wklejać zdjęć aby Wam przesłać.Sorry

• 2 weeks później...
Marzin, czy dostałeś już wycenęod instalatora? Mamy domek 90m2 i chciałbym się zorientować czy nie za dużo mnie skasują za CO i wodę

Czesć, właśnie odebrałem wycenę. Za całość (robota + materiały + piec) wyliczył 18928zł. Szczegóły będą jutro w moim dzienniku. Jeżeli chcesz, to podaj maila, a rano prześlę Ci skan wyceny. Swoją drogą fajnie byłoby, gdybym mógł obejrzeć Twoją kalkulację.