ryby 12.03.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Posadzki sobie schną a my w tym czasie wybraliśmy i zamówiliśmy kocioł. Zdecydowaliśm,y się na Berettę Kocioł gazowy Kompakt II 24S e.s.i.,Zasobnik wody IDRA 120S,Regulator tygodniowy Komfort Weekly,Sonde zewnętrzną. http://sklep.prometeusz.net/images/berpak2.jpg W tym tygodniu dostarczy ja kurier. Zakup ze sklepu internetowego "prometeusz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 12.03.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A dzisiaj zrobiliśmy wycieczkę w poszukiwaniu drzwi zewnętrznych.Ostateczny wybór prawdopodobnie padnie na ten model: http://www.krzyzanowski.com.pl/grafika/of08smal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hej Bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 23.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zwróć uwagę jakie są potrzebne wymiary otworów dla poszczególnych drzwi. Każda firma ma nieco inaczej. U mnie musieli wycinać po kilka cm ściany z kazdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 23.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ogladam Wasz dom i podoba mi sie , zwlaszcza ze ja mam tez czarny dach ciekawa jestem jak bedziecie wykanczac elewacje. Tez jestem na etapie wyboru drzwi zewnetrznych i wyboru piece do co.Mamy zamiar kupic taka sama berette tylko z zasobnikiem GALMETU, dostalam wycene ze sklepu za ta Berette 4820zl netto a w Prometeuszu to chya bylo za 4900zl brutt bo tez tam sprawdzalam. Szukalam dlugo jaki piec wybrac ale mysle ze beretta tez jes ok a tansza od innych .Zycze powodzenia przy wykonczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.03.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 paweudzięki za radę, my i tak musimy wycinać otwór na drzwi zewnętrzne w dniu montażu nowych, gdyż mamy teraz "80" a chcemy mieć "90". djbobo nasza Beretta ma oczywiście zasobnik z Galmetu, jednak została zakupiona nie jako zestaw ale osobno. Kupiliśmy z Prometeusza i bardzo sobie chwalimy ze względu na cenę. Jednak od 15 marca Beretta ma nowe ceny i byc może dlatego dostałeś taką cenę.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 28.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ale i tak to sprawdź, bo może się okazać, że nadproże ma za małe oparcie jak powycinacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.03.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Nadproże zostało przygotowane pod "90", ale na czas budowy znaleźliśmy drzwi "80" dlatego zmiejszyliśmy otwór i je wstawiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 04.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a moge zapytac skad takie drzwi piekne i jaka jest ich cena? bede wdzieczna jesli odpowiedz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.04.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A drzwi są stąd:http://www.krzyzanowski.com.pl Cena z montażem to 2200zł. Jednak my po przemyśleniu wszelkich za i przeciw jednak ich nie wybierzemy. Nasze wejście jest od strony pólnocnego zachodu i niestety z tego kierunku najczęściej u nas wieje, leje i co tylko. Te drzwi wykonane są z drewna sosonowego i obawiamy się, że po 3-4 sezonach mogą nie wytrzymać. Dlatego, z bólem wybierzemy metalowe.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, piękne masz okna - co to za kolor? Dokładnie takie drzwi mi sie podobają ... ale też zastanawiam się nad ich wytrzymałością Coprawda mamy podcień, który trochę je osłoni przed czynnikami zewętrznymi..hmmm..no nie wiem..zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 13.04.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Kolor okien to trochę już oklepany złoty dąb. Natomiast jeśli chodzi o drzwi wejściowe to niestety ale z nich zrezygnowaliśmy. Po prostu z obawy jak będą wyglądały za 2-3 sezony, gdyż gwarancja jest tylko na 12 miesięcy a wejście mamy od strony północno zachodniej. Z tego kierunku to pogoda niesie u nas wszystko co nagorsze czyli wiatr, deszcz, śnieg.Nie stać nas na ewentualną wymianę drzwi. Więc mamy już zamontowane inne. http://images20.fotosik.pl/224/cc2cab25809bfc75med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Może i złoty dąb jest oklepany, ale na Twoich zdjęciach wygląda bardzo korzystnie... a myslałam, ze przy ciemnym dachu bardziej uwydatni się jego pomarańczowy odcień No nic to...musze jutro popatrzeć co jest w ofercie - waham się pomiędzy zupełnie jasnymi np. dąb naturalny a niestety ciemnymi np orzech. Nie znalazłam koloru pośredniego Może jutro się uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 17.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Natomiat brama garażowa z "Bramgaru" ze Stęszewa. Zwykła pomalowana na kolor zbliżony do okien. http://images20.fotosik.pl/10/78ec06c05ead594amed.jpg No brama wygląda super. A można spytać czym to pomalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.05.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Bramę zamontowali mi juz pomalowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasm 20.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ryby pochwal się nowymi zdjęciami bo zapewne prace wrą. Pozdrawiam. U nas cieśle kładą dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 20.07.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Spróbuję cos wrzucić w przyszłym tygodniu. Dzisiaj kupilismy stół + 8 krzeseł, łózko dla małej i dla nas łóże do sypialni. Jutro montaż grzejników, w piątek prawdopodobnie kuchnia. W międzyczasie malowanie i na początku sierpnia WCHODZIMY!!!!!!! A wtedy pooowooooli wykończymy resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasm 24.07.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A to nasz LMB27http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1932570#1932570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.08.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A my od tygodnia wreszcie mieszkamy!!!! Po urządzeniu łazienki okazało się, że jest ona całkiem przestronna, podobnie jak kotłownia ( mamy gaz). Jeśli chodzi o pierwsze wrażenia to doszliśmy do wniosku, że to był dobry wybór projektu, biorąc pod uwagę m.in. zasobność naszego portfela. W przyszłym tygodniu może uda nam sie wrzucić fotki, niest nadal nie mamy czasu a poza tym brak dostępu do sieci. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hej Ryby!!! GRATULACJE My mieszkamy od dwóch tygodni My też jesteśmy zadowoleni z wyboru Dużo jeszcze do zrobienia min. ocieplenie, podbitka, kominek. Czekam na fotki Nam też doskwiera brak dostępu do sieci Pozdrawiam i życzę samych szczęśliwych chwil w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts