Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom ryb(y) LMB-27

Recommended Posts

proponuję zmniejszyć otwór w drzwiach, jest za wysoki - tzn. ma miejsce na jakis świetlik? przedraża to koszt drzwi zewn. My niestety zabudowywaliśmy ten otwór dopiero przed montażem drzwi. Okna zastawiliśmy takie jak w projekcie - chyba tylko w 2 z 15 wycen jakie mieliśmy, uznali je za niestendardowe. ( okna o wymiarze 148/148 i 148/73 - zwiększyliśmy tylko otwory okienne o 21 cm na rolety ). Polecam również duże okno w salonie :) W projekcie nie stwierdzilśmy błędów.

• Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moze jakies zdjecia z Waszych wnetrz pokazecie?, jak narazie tylko rybki wkleily zdjecia z domku. jestem na etapie stanu surowego ale na wiosne ruszaly z wykonczeniowka i juz mysle o urzadzaniu pomieszczen i nie mam pomyslow co do kuchni, jak ja urzadzic zeby bylo dobrze i finkcjonalnie.

Aniu67 zdj poprosze :)

pozdrawiam budujacyh i juz zamieszkujacych lmb27

• 2 weeks później...
  • 7 months później...
  • 4 weeks później...

witam,

no to wyciagamy :)

to moze jakies nowe foty? ja narazie nie mam czym sie pochwalic, jestesmy na etapie elektryki, a poza tym mam dylemat bo niewiem czy 11-metrowa sypialnia nie jest za mala dla 2 doroslych osob? najgorsze jest to ze nie mam zadnej wneki ani osobnej garderoby na ubrania, wiec lozko, szafki i szafa musialaby sie tam znalesc.

pozdrawiam.

witam,

no to wyciagamy :)

to moze jakies nowe foty? ja narazie nie mam czym sie pochwalic, jestesmy na etapie elektryki, a poza tym mam dylemat bo niewiem czy 11-metrowa sypialnia nie jest za mala dla 2 doroslych osob? najgorsze jest to ze nie mam zadnej wneki ani osobnej garderoby na ubrania, wiec lozko, szafki i szafa musialaby sie tam znalesc.

pozdrawiam.

Dla nas nie. Śpimy w takiej sypialni w LMB 27 (tej od frontu) i dobrze nam (a czasami wyjątkowo dobrze...). Jedyną niedogodnością jest fakt,że przy ustawieniu łóżka zagłówkiem do dłuższej ściany zostaje tylko ok. 50 cm przejścia. Ale nie martwię się tym bardzo, bo z tego przejścia korzysta moja żona, bo z tamtej strony łóżka przystępuje do czynności.

ddoommiinniikk a moglabym prosic o fotke sypialni (moze byc na priva) ? czy macie tam rowniez szafe na ubrania czy samo łóżko?[/i]
Jest łóżko i szafa. Fotografie kiedyś zamieszczę, ale muszę się nauczyć zakładać album i umieszczać zdjęcia z tego albumu tutaj. Na razie męczę się z albumem.

• 3 months później...

ddoommiinniikk bardzo ładny domek !

My chcemy podnieść ściankę kolankową o 2 pustaki.Zastanawiam się czy wtedy domek nie straci na proporcjach.

alime bardzo proszę wklej jakieś zdjęcie,bardzo byś mi pomogła w podjęciu decyzji.

witam. jak juz kiedys pisalam nasz lmb27 zostal troche zmieniony, poniewaz my nie kupilismy gotowego projektu tylko wzielismy jego rzuty z ktorych powstal domek (ale mozna mowic ze jest to jakby lekko zmieniona kopia lmb27) :)

wstawiam zdj domku:

http://foto1.m.onet.pl/_m/c17e30344952c840879ee71cf4e4a5c5,10,19,0.jpg