mintymike 07.11.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Z góry przepraszam, jeśli to niewłaściwy dział oraz informuję, iż próbowałem najpierw wyszukać informacji na niniejszy temat - bez efektu. Niedawno zainstalowałem (znaczy nie ja, tylko autoryzowany instalator) przepływowy podgrzewacz wody Termeta - Termaq (odpalany z baterii). Podgrzewacz sprawuje się na razie bardzo dobrze, jednak zauważyliśmy niepokojący zapach topionego plastiku po każdym dłuższym użyciu (np. po wzięciu prysznica). Nie jest on bardzo wyraźny, aczkolwiek da się go wyczuć. Próbowałem zajrzeć do środka i sprawdzić czy nie widać gdzieś jakiegoś plastikowego elementu, który by się topił, ale nic takiego nie widać, a nie chcę ściągać obudowy, żeby nie stracić gwarancji... Czy ktokolwiek spotkał się kiedyś z takim problemem? O co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts