Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

problem z aneksem kuchennym

rahshi

Recommended Posts

witam

zakupiłem mieszkanie dosyć małe 40 m. do odbioru zostało jeszcze troche czasu ale już pomału trzeba planować to i owo. Problem polega w planach salonu z aneksem gdyz sam aneks (jeśli mozna go tak nazwać) to wneka w scianie szeroka na 2 m. nie mam pomysłu jak i co z tym zrobić aby zmieścić tam wszystko. Bez tytułu.jpg czy ktoś kiedyś projektował taki aneks kuchenny i ma jakiś ciekawy pomysł? z góry dzieki za pomysły.

Pytanie czy koniecznie musi być taki układ? Może coś takiego:

http://images75.fotosik.pl/51/7ea702593bd89ad0.jpg

Jako, że pewnie miejsce do jedzenia też musi się znaleźć w pokoju można to wszystko zgrać z jakimś barkiem i odrobinę wyciągnąć aneks z wnęki?

Jeśli jednak chcesz zmieścić wszystko na dwóch metrach napisz jaki sprzęt ma się tam znaleźć i jakiej wielkości? Np czy mała płyta na 2 stanowiska wchodzi w grę, lodówka podblatowa czy może zostaje tak jak wyrysował to deweloper? Zmywarka, mikrofala?

witam

zakupiłem mieszkanie dosyć małe 40 m. do odbioru zostało jeszcze troche czasu ale już pomału trzeba planować to i owo. Problem polega w planach salonu z aneksem gdyz sam aneks (jeśli mozna go tak nazwać) to wneka w scianie szeroka na 2 m. nie mam pomysłu jak i co z tym zrobić aby zmieścić tam wszystko. [ATTACH=CONFIG]336612[/ATTACH] czy ktoś kiedyś projektował taki aneks kuchenny i ma jakiś ciekawy pomysł? z góry dzieki za pomysły.

Mieszkania we wklęsłym narożniku są zawsze dość trudne, ale u ciebie można zaszaleć ;)

Jeśli to dla singla lub pary to możesz iść na całość : open space + wydzielane pokoje.