rahshi 07.11.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 witam zakupiłem mieszkanie dosyć małe 40 m. do odbioru zostało jeszcze troche czasu ale już pomału trzeba planować to i owo. Problem polega w planach salonu z aneksem gdyz sam aneks (jeśli mozna go tak nazwać) to wneka w scianie szeroka na 2 m. nie mam pomysłu jak i co z tym zrobić aby zmieścić tam wszystko. czy ktoś kiedyś projektował taki aneks kuchenny i ma jakiś ciekawy pomysł? z góry dzieki za pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 07.11.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Pytanie czy koniecznie musi być taki układ? Może coś takiego:http://images75.fotosik.pl/51/7ea702593bd89ad0.jpgJako, że pewnie miejsce do jedzenia też musi się znaleźć w pokoju można to wszystko zgrać z jakimś barkiem i odrobinę wyciągnąć aneks z wnęki? Jeśli jednak chcesz zmieścić wszystko na dwóch metrach napisz jaki sprzęt ma się tam znaleźć i jakiej wielkości? Np czy mała płyta na 2 stanowiska wchodzi w grę, lodówka podblatowa czy może zostaje tak jak wyrysował to deweloper? Zmywarka, mikrofala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.11.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 http://images76.fotosik.pl/52/98d2c19b0d3bf896med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 10.11.2015 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 witam zakupiłem mieszkanie dosyć małe 40 m. do odbioru zostało jeszcze troche czasu ale już pomału trzeba planować to i owo. Problem polega w planach salonu z aneksem gdyz sam aneks (jeśli mozna go tak nazwać) to wneka w scianie szeroka na 2 m. nie mam pomysłu jak i co z tym zrobić aby zmieścić tam wszystko. [ATTACH=CONFIG]336612[/ATTACH] czy ktoś kiedyś projektował taki aneks kuchenny i ma jakiś ciekawy pomysł? z góry dzieki za pomysły. Mieszkania we wklęsłym narożniku są zawsze dość trudne, ale u ciebie można zaszaleć Jeśli to dla singla lub pary to możesz iść na całość : open space + wydzielane pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts