deton 08.11.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Witam wszystkich. Przejdę od razu do rzeczy. Mam działkę na której chcę wybudować dom. Wybrałem wyrys z MPZT. W planie teren gdzie ma stać dom to "tereny zieleni i tereny rolne". Niestety dowiedziałem się, że w gminie planują na terenie mojej działki zrobić osuwisko! Czy mogę coś zrobić aby to zablokować? Dodam że teren jest praktycznie płaski, wokół zabudowania i nigdy nic tam sie nie działo ani nie dzieje. Geologa w terenie nikt nigdy nie widział i nie wiem na jakiej podstawie chcą to zrobić i jednym pociągnięciem ołówka pozbawić mnie możliwości budowy i narazić na spore straty finansowe. Mam się domagać dowodów na istnienie tego osuwiska? Ktoś pomoże? W załączniku plan z opisem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deton 10.11.2015 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Spokojnie, nie wszyscy na raz:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts