katzdw 08.11.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 mieszkam na parterze i mam pokoj w narozniku bloku. jest on ocieplony z tym ze ocieplenie zaczyna sie od wysokosci 1.1m nad gruntem i podloga mieszkania zaczyna sie wlasnie w tym miejscu. w narozniku stoi kanapa i dzisiaj ja odsunolem a pod nia podloga byla wilgotna a sciana w samym narozniku tak mokra ze na listwach byly krople wody. w pokoju jest wentylacja w 2 oknach mam wyciete uszczelki i z 2 razy dziennie wietrzymy mieszkanie. co zrobic by pozbyc sie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 08.11.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 1. Zgłosić problem zarządcy bloku2. Ocieplić ścianę3. Poprawić wentylację w tym miejscu (np. odsunąć kanapę)4. Poprawić wentylację w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 09.11.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 mieszkam na parterze i mam pokoj w narozniku bloku. jest on ocieplony z tym ze ocieplenie zaczyna sie od wysokosci 1.1m nad gruntem i podloga mieszkania zaczyna sie wlasnie w tym miejscu. w narozniku stoi kanapa i dzisiaj ja odsunolem a pod nia podloga byla wilgotna a sciana w samym narozniku tak mokra ze na listwach byly krople wody. w pokoju jest wentylacja w 2 oknach mam wyciete uszczelki i z 2 razy dziennie wietrzymy mieszkanie. co zrobic by pozbyc sie problemu? Napisz, jak przekrój ma teraz ściana ? Czy przed ociepleniem był taki sam problem z wilgocią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katzdw 28.11.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 czy problem byl przed to niewiem bo kupilem mieszkanie jak blok ocieplalisciany jest 45cm a steropianu na jednej scianie 10cm na drugiej 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts