Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zanim doczekasz sie tu odpowiedzi użytkowników, to minie trochę czasu. Chwalić się wpadają głownie spamerzy, a póki co nie widziałem by MS takich wynajmował.

Za to z wieloletniej obserwacji forum widzę że Inwestorzy wybierający tą firmę są zwykle zadowoleni i nie pamiętam by do tej pory były tu jakieś specjalne skargi na fabrykę. Pamiętaj ze to nie ona Ci będzie zamawiała i montowała okna a jedynie jej przedstawiciel, więc zwróc uwagę by wybrać dobrego dilera z odpowiednim doświadczeniem.

Zanim doczekasz sie tu odpowiedzi użytkowników, to minie trochę czasu. Chwalić się wpadają głownie spamerzy, a póki co nie widziałem by MS takich wynajmował.

Widzisz Panie Moderatorze finlandia,mam okna MS tytanowe termo,które już użytkuje 3 lata ale styl moich wypowiedzi nie pasuje do stylu forum.

Zatem sorry gregory ;)

Chociaż w dzienniku budowy opisywałem co i jak z oknami i montażem.

Edytowane przez zaś tam ktosik

to że Ty masz to ja dobrze pamiętam. I coś z nimi też miałeś... tylko czy to mi łaskę robisz że zachowasz to w tajemnicy? Czy po prostu pytający będzie się teraz zastanawiał o co chodzi w tych personalnych wycieczkach?

Brwinów,

zapytaj w dzienniku budowy - Kopłuła Autorusa - jemu zdaje się montowała ta firma.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa

Jak poszukasz to znajdziesz też dziennik budowy kolegi wyżej, czyli Arturo72 (dziennik projekt Mila czy jakoś tak zaś).