Brwinów 09.11.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś z was posiada okna jak w temacie i mógłby napisać jak się użytkuje te okienka, czy wszystko jest w porządku, może jakieś zastrzeżenia, które pojawi się z czasem. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Zanim doczekasz sie tu odpowiedzi użytkowników, to minie trochę czasu. Chwalić się wpadają głownie spamerzy, a póki co nie widziałem by MS takich wynajmował. Za to z wieloletniej obserwacji forum widzę że Inwestorzy wybierający tą firmę są zwykle zadowoleni i nie pamiętam by do tej pory były tu jakieś specjalne skargi na fabrykę. Pamiętaj ze to nie ona Ci będzie zamawiała i montowała okna a jedynie jej przedstawiciel, więc zwróc uwagę by wybrać dobrego dilera z odpowiednim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.11.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Ja mam okna MS ale od marca dopiero i nie mieszkam więc na razie moja opinia mało miarodajna, na razie ok ale użytkowanie prawie zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brwinów 10.11.2015 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Dzięki, to chciałem właśnie usłyszeć, akurat wycenę mam od Globart MS Nadarzyn, montaż dopiero w marcu więc zobaczymy jak się spiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qms 10.11.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Ja tiz mam okna MS od dwoch lat - 3 szybowe, pomarudzic to moge na uszczelke kolo zawiasow.. no i na montaz... reszta Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaś tam ktosik 10.11.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Zanim doczekasz sie tu odpowiedzi użytkowników, to minie trochę czasu. Chwalić się wpadają głownie spamerzy, a póki co nie widziałem by MS takich wynajmował. Widzisz Panie Moderatorze finlandia,mam okna MS tytanowe termo,które już użytkuje 3 lata ale styl moich wypowiedzi nie pasuje do stylu forum. Zatem sorry gregory Chociaż w dzienniku budowy opisywałem co i jak z oknami i montażem. Edytowane 10 Listopada 2015 przez zaś tam ktosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 to że Ty masz to ja dobrze pamiętam. I coś z nimi też miałeś... tylko czy to mi łaskę robisz że zachowasz to w tajemnicy? Czy po prostu pytający będzie się teraz zastanawiał o co chodzi w tych personalnych wycieczkach? Brwinów, zapytaj w dzienniku budowy - Kopłuła Autorusa - jemu zdaje się montowała ta firma. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-AutorusaJak poszukasz to znajdziesz też dziennik budowy kolegi wyżej, czyli Arturo72 (dziennik projekt Mila czy jakoś tak zaś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts