jacoslavz 09.11.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam. Jak w tytule, chciałem przestrzec przed tą firmą. Kupiłem ogrodzenie frontowe za niemal 20.000zł i mam problem... Brama przesuwna wchodzi w ogromne wibracje i nigdy się nie domyka (przerwa kilka cm). Furtka zamyka się tylko przy mocnym trzaśnięciu. Wykonanie zgodne z instrukcją. Na jakiekolwiek zapytania mailowe firma w ogóle nie odpowiada. Wysyłałem maila na: '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]'... nic cisza!!! Po zapytaniu na ich profilu facebook również brak jakiejkolwiek reakcji... Gwarancja w tej firmie to fikcja, żeby zachować gwarancję należy dokonywać co 12 miesięcy płatne przeglądy a montaż musi być przepowadzony tylko przez osobę która się u nich szkoliła:) Polak potrafi. Cena jak za wyrób premium aobsługa tragedia. Lepiej iść do Castoramy i dać se spokój z tym przybytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts