malydomekpodlodzia 12.11.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ściany były murowane lipiec -sierpieńdługo czekaliśmy na ekipę od dachu - skończyli go dopiero w pazdzierniku, sporo wtedy padałopokrycie venecja membrana corotop strong, deskowania nie mastrop drewnianyobserwowałam i w środku w domu dach nie przecieka ściany tuż przy szczytach są mokre, najbardziej te fragmenty gdzie nie za często zagląda słońce - osonięte przez okap od południowego zachodu (lewa strona)prawa strona dużo mniej wilgotna, tam dochodzi słońceco sądzicie o tych mokrych pustakach?Skąd to się bierze?co robić?czy już mam zacząć panikować? (nie działa mi z kodem img więc wstawiam link) http://zapodaj.net/587ebe13a4cb8.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.11.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Jak ci nalało deszczu w ściany to są mokre. Były przykryty przed kryciem i suche to się teraz martw jak stały gołe i mokły to czekaj aż wyschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 12.11.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 raczej sobie staly gołe nie były przykrywane, kilka dni na nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts