Slawko123 12.11.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 .......... zostaje Ci slawko pod wrunkiem że wie co pisze a nie pisze co wie to pierwsze, wie co pisze To i tak prowizorka i nic lepszego nie zrobi. Zamiast robić w gniazdkach mostki neutralnym, to niech już zrobi tak jak sobie wymyślił, przynajmniej przy wymianie pozostałej instalacji, ten kawałek będzie mógł zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marc88 12.11.2015 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Po twoim wpisie #11 ja Ci nie pomogę może elpapiotr albo zostaje Ci slawko pod wrunkiem że wie co pisze a nie pisze co wie A co takiego napisałem? Nie chce tu nikogo urazić i wiem, że są elektrycy i rzeźbiarze. Sorry u mnie wcześniej robił rzeźbiarz. Tak jak Sławek napisał, ja to dalej będę modernizował, ale etapami. Robię zdjęcia i opisy jak co robiłem, aby spiącćto potem w całość. Niestety nie mam, ani środków ani, możliwości wpuścić ekipę do domu, aby wszystko wypruli i robili na nowo. Powoli, systematycznie, z głową i waszą dobrą radą myślę, że nie będzie się czego bać i wstydzić jak fachowiec przyjdzie spinać pokoje w całość i podpinać do skrzynki. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts