jaaa 12.11.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Potrzebuję pomocy. Dziś moja dziewczyna sprzątając łazienkę przypadkowo zamknęła zawór zasilający piecyk gazowy do podgrzewania wody. Zawór otworzyłem, ale od tego czasu terma się nie załącza, nie słychać nawet tego pstrykania(iskrownika). Jak rozwiązać ten problem. Terma jest stara ma z 20-30 lat. Gaz na pewno jest, bo kuchenka gazowa działa. Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zybie 13.11.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jeżeli terma jest tak stara jak piszesz to na pewno nie będzie cykania ponieważ stare termy były na wieczny płomyk. Żeby odpalić taką termę trzeba odpalić płomyk i rozgrzać termoparę lub bimetal w celu otwarcia zaworu na palnik główny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rigmec 13.11.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Zarejestruj sie na forum elektrodakropkapl i napisz post jeszcze raz ale tym razem podaj producenta i model. A z moich typow to membrama, bateria. Magikiem od piecykow nie jestem ale juz 2 razy swoj naprawilem z ich pomoca. Moj piec ma ze 30 lat i iskrownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts