Rinko2000 12.11.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam, jakiś czas temu zakupił drzwi wejściowe, które miały być dźwiękoszczelne. Zapłaciłem za nie jak za złoto i niestety nie jestem z nich zadowolony. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś porządne drzwi, które rzeczywiście będą wygłuszać dźwięk lub firmę, w której poradę na temat drzwi dostanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.11.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jakie to drzwi kupiłeś? Pytam, bo może one mają tą izolacyjność akustyczną, ale nie są najlepiej zamontowane i słabe doleganie powoduje, że hałas się przedostaje szczelinami.. a wtedy nowe wcale nie muszą okazać się lepsze? Określ swoje potrzeby (np. poprzez porównanie do parametrów obecnych drzwi) a potem popatrz w katalogi firm - każda przyzwoita podaje przy swoich produktach parametr Rw który charakteryzuje dźwiękoszczelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts