ABalica 12.11.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Mam zamiar wymienić drewniane,spróchniałe ogrodzenie.Ponieważ z kasą krucho pomyślałem ,aby na nowe zużyć stare profile oraz inne posiadane materiały.Stalowe elementy należałoby tylko przyciąć,wypolerować itp.Znajomy polecił mi BTH IMPORT-STAL z Krakowa jako solidną firmę kompleksowo zajmującą się obróbką stali.Może ktoś zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 13.11.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziękujemy za kolejną identyczną reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mj2007 13.11.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 e tam idiotyczną od razu - jesteś zbyt surowy w swojej ocenie obawiam się, że to są wyżyny możliwości 'markietingofcuf', którzy pokończyli Wyższe Szkoły Hodowli Świeżego Powietrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 13.11.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Najgorsze, że takie prymitywne reklamy mają działanie odwrotne do zamierzonego na tematycznych forach dyskusyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip75 13.11.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jest wiele firm,które zajmuką zię takimi rzeczami.Musisz poszukać w internecie i dikładnie przejrzeć ich oferty,ponieważ różnią się zarówno jakścią wykonania jak i ceną.O tej firmie,o której piszesz słyszałem,ale sam musisz zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mj2007 13.11.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 brniemy w to coraz głębiej, oj brniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts