tatanka 12.11.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Mam pytanieJakiej firmy zastosowac:- folie w plynie.- tasmy uszczelniajace . Czy stosowac gotowe narozniki wewnetrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja stosowałem folię Ceresit, taśmy Selena Tytan.Narożnik można dobrze z taśm wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 13.11.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 stosowałem i ceresit i mapei wydaje mi się że mapei była wygodniejsza w nakładaniu ale to moje odczucie - narożniki są wygodne i warto je zastosować choć można sie obejść Najważniejsze jak nakładasz folie to dobrze ją rozprowadź i nie rób bąbli po widziałem już jak płytkarz szpachelką jechał podłogę zdzierając źle położoną folie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka 13.11.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ile potrzebuje na 10m2 ? 10 kg wystarczy na 2 malowania g/k i podlogi betonowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts