ggdh 12.11.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam, powoli przymierzamy się do rozpoczęcia zabawy z klockami i jako osoby nie siedzące w temacie okołobudowalnym o wielu (zbyt wielu...) rzeczach najzwyczajniej w świecie nie mamy pojęcia. Czy na forum jest gdzieś miejsce gdzie można zadać najbardziej podstawowe pytania i nie zostać za to zlinczowanym? Jakiś temat odwiedzany przez znających się, ale wykazujących się bardzo wysoką dozą cierpliwości? Gdzie nikt mi nie powie, że "se mogę wyguglować", ale chociaż wskaże kierunek, gdzie się dokształcić? pozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaś tam ktosik 12.11.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam, powoli przymierzamy się do rozpoczęcia zabawy z klockami i jako osoby nie siedzące w temacie okołobudowalnym o wielu (zbyt wielu...) rzeczach najzwyczajniej w świecie nie mamy pojęcia. Czy na forum jest gdzieś miejsce gdzie można zadać najbardziej podstawowe pytania i nie zostać za to zlinczowanym? Jakiś temat odwiedzany przez znających się, ale wykazujących się bardzo wysoką dozą cierpliwości? Gdzie nikt mi nie powie, że "se mogę wyguglować", ale chociaż wskaże kierunek, gdzie się dokształcić? pozdrawiam, Łukasz W każdym dziale jaki będzie Was interesował z każdej dziedziny budowy Tu nikt nikogo nie linczuje a właśnie naprowadza jedynie na dobre tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts