Robi25 12.11.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam. Na chudziaku zostały wylane małe fundamenty, na których ułożona została folia budowlana o gr. 1mm i na niej postawione ścianki działowe gr. 12 cm. Z jednej strony te fundamenty wystają za ścianki działowe. Teraz okazuje się, że docelowy poziom posadzki która będzie wylewana będzie około 1,5-2 cm niżej niż poziom tych małych fundamentów pod ścianami działowymi. Skułem część powierzchni tych fundamentów, ale niestety młotem udarowym nie da się równo tego zrobić i ich powierzchnia pionowa nie jest równo ustawiona w pionie i ma wiele wgłębień po dłucie młota czyli jest mocno poszczerpiona. Jak teraz prawidłowo wykonać dylatację obwodową podczas wykonywania posadzek? Mam jakieś pomysły i podpowiedzi ale chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat. Jeśli potrzeba to mogę wykonać przykładowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts