Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wszystko, co dotyczy dachów - od więżby do kolektorow slonecznych...

Recommended Posts

Inżynier budowłany z ekipą. Od 2008 - go. Więcej 40 domów i dachów. Posiadam referencji (tylko cyrylicej, niestety), uczciwe i rzetelnie wykonanie pracy.

1. Więżba + bezpłatny projekt. Krycie dachów: gont bitumiczny, dachówka, blacha.

2. Ocieplanie poddaszy, naprawa dachów i więźby oraz ekspertyza i projekt - wszystko co potrzebne do przekształcenia nie mieszkalnego poddasza w komfortowe mieszkanie.

3. Kolektory słoneczne. Solary. TM Atmosfera. Projekt i instalacja, zestawy solarne.

Troche kiepsko rozmawiam po polsku (na razie), ale mam duże doswiadczenie w swoim zawodzie oraz za fachom inżynier. Ekipa z Ukrainy.

66-600 Krosno Odrz.

737 737 716

[email protected]

Pozdrawiam, Michał.

Edytowane przez MWer

• 1 month później...
  • 4 months później...

Na dany moment nie świadczę usług. Mam brak ekipy. Poszukuję pracy jako majster budowy. Mam osprzęt na całe ekipę. Pneumatyczny, tnący, ubezpieczający na wysokości, troche do blacharstwa. Z niedużym wkladem mogę mieć ze sobą profilarkę do paneli na rąbek stojący.

Umiejętności: archicad, dekarstwo, blacharstwo (podstawowe), domy szkieletowe (sistem "platforma"), domy z bali. Jako inżynier - konstruktor, budowa domu do stanu surowego zamkniętego.

Bardzo dobrze znam się na teorii i praktyce budowy dachów. Mam niedoskonaly polski, dla tego malo mnie na tym forum :)

Hydraulika i systemy solarne, również na podstawowem poziomie.

Mogę pracować na warunkach samozatrudnienia.

737 737 716 Pozdrawiam, Michał Weretin

• 3 years później...