MWer 12.11.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Inżynier budowłany z ekipą. Od 2008 - go. Więcej 40 domów i dachów. Posiadam referencji (tylko cyrylicej, niestety), uczciwe i rzetelnie wykonanie pracy. 1. Więżba + bezpłatny projekt. Krycie dachów: gont bitumiczny, dachówka, blacha. 2. Ocieplanie poddaszy, naprawa dachów i więźby oraz ekspertyza i projekt - wszystko co potrzebne do przekształcenia nie mieszkalnego poddasza w komfortowe mieszkanie. 3. Kolektory słoneczne. Solary. TM Atmosfera. Projekt i instalacja, zestawy solarne. Troche kiepsko rozmawiam po polsku (na razie), ale mam duże doswiadczenie w swoim zawodzie oraz za fachom inżynier. Ekipa z Ukrainy. 66-600 Krosno Odrz. 737 737 716 [email protected] skype: mike.veretin Pozdrawiam, Michał. Edytowane 12 Listopada 2015 przez MWer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWer 12.01.2016 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Linki na moji inni konto:- facebook;- allegro;- OLX;- VK;- forumhouse;- stroimdom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWer 26.05.2016 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Na dany moment nie świadczę usług. Mam brak ekipy. Poszukuję pracy jako majster budowy. Mam osprzęt na całe ekipę. Pneumatyczny, tnący, ubezpieczający na wysokości, troche do blacharstwa. Z niedużym wkladem mogę mieć ze sobą profilarkę do paneli na rąbek stojący. Umiejętności: archicad, dekarstwo, blacharstwo (podstawowe), domy szkieletowe (sistem "platforma"), domy z bali. Jako inżynier - konstruktor, budowa domu do stanu surowego zamkniętego. Bardzo dobrze znam się na teorii i praktyce budowy dachów. Mam niedoskonaly polski, dla tego malo mnie na tym forum Hydraulika i systemy solarne, również na podstawowem poziomie. Mogę pracować na warunkach samozatrudnienia. 737 737 716 Pozdrawiam, Michał Weretin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWer 23.02.2020 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Nadal buduję dachy i domy szkieletowe. Wrocław, Dolnośląskie. Linki są nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts