kalendarium 13.11.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Zauważyliście, że coraz częściej pojawiają się projekty domów z dodatkowym projektem wnętrz? Tylko tu oczywiście zwykle jest zaplanowany np. sam salon, a nie cały dom. Myślicie, że to dobry pomysł? Czy na przykład sami skorzystalibyście z takiego projektu wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenarrow 13.11.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Widziałam już takie rozwiązania w kilku miejscach. Wydaje mi się, że to dobry pomysł, bo klient, jak szuka dla siebie projektu domu nie ma bladego pojęcia czego spodziewać się po jego wnętrzach. A jakieś geometryczne figury na projekcie niewiele mówią. Widziałam, że na przykład wprowadziły coś takiego u siebie, chociaż nie do wszystkich projektów. Nie trzeba się przecież do tego stosować urządzając dom, ale na pewno pomaga to przy podjęciu decyzji o wyborze konkretnego projektu. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts