modo2006 13.11.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 WitamMam dach płaski wykonany z suporexu (nie wiem jak to się pisze ale wszyscy wiedza o co chodzi). Dokładnej konstrukcji nie znam. Chciałbym go w jakiś w miarę prosty i trwały sposób docieplić. Jest na nim położona papa termozgrzewalna, która po 7 latach zaczyna pękać. Myślałem o położeniu na tym coś w rodzaju krokwi (kontrłaty) pomiędzy nie styropian na to łaty i blacha trapezowa. Czy moglibyście mi doradzić co do wymiarów tych krokwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 13.11.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Styropapa+ papa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 13.11.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jaki spadek? Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modo2006 16.11.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Spadek jest minimalny. Papy po prostu mam już dość. Tak myślałem o belkach 6x12 i na to standardowe łaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts